Windgoo elektrische step 

Ben je op zoek naar een krachtige en praktische step, maar wil je net even want anders dan de ‘standaard’ e-steps? Dan zijn de Windoo elektrische steps  wat voor jou! De e-steps zijn een step, scooter én vouwfiets in één. Kies je voor een Windoo elektrische step? Dan profiteer je bovendien van een krachtige accu. Bekijk de beste Windoo e-steps. 

Elektrische step volwassenen

Windgoo Elektrische step – B20

✓ Merk: Windgoo ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: tot 75 km ✓ Kenmerk: e-step met trappers.

Laagste prijs bij:

bol.com (€489,00)

Windgoo B3 Elektrische mini-scooter – Opvouwbaar

✓ Merk: Windgoo ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: tot 75 km ✓ Kenmerk: e-step met trappers.

Laagste prijs bij:

bol.com

Windgoo B20 – Elektrische vouwfiets

✓ Merk: Windgoo ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: tot 75 km ✓ Kenmerk: e-step met trappers.

Laagste prijs bij:

bol.com (€489,00)

Windgoo B3 V2

✓ Merk: Windgoo ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: tot 75 km ✓ Kenmerk: e-step met trappers.

Laagste prijs bij:

bol.com

Windgoo Elektrische step M20

✓ Merk: Windgoo ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: tot 75 km ✓ Kenmerk: luchtbanden

Laagste prijs bij:

bol.com

Windgoo Elektrische step – M12

✓ Merk: Windgoo ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: tot 20 km ✓ Kenmerk: luchtbanden.

Laagste prijs bij:

bol.com

Windgoo Elektrische step

✓ Merk: Windgoo ✓ Snelheid: 20 km/h ✓ Actieradius: tot 75 km ✓ Elektrische step met zadel voor volwassenen.

Laagste prijs bij:

bol.com

Je hebt je oog laten vallen op een elektrische step en je overweegt er serieus een aan te gaan schaffen. Zo ben je bij het zoeken naar de mogelijkheden de Windgoo elektrische step tegengekomen. Of je hebt gehoord dat het een fijne elektrische step is om te gaan gebruiken. Windgoo levert over het algemeen kwalitatief goede e-steps. Maar wat maakt een Windgoo elektrische step zo uniek? En welke steps zijn er? En hoe verhouden de e steps van Windgoo zich tegenover andere merken?

Wat is het unieke aan een Windgoo step?

Windgoo is een merk dat zich niet alleen profileert in de markt van de elektrische steps. Behalve de Windgoo steps brengt Windgoo ook elektrische fietsen en elektrische brommers op de markt. Alleen dit maakt het merk Windgoo al uniek, want de meeste fabrieken richten zich alleen op de markt van de elektrische steps.  Windgoo bezet een bredere markt.

Ook de prijs van een Windgoo elektrische step is uniek te noemen. Voor het bedrag dat je voor een Windgoo betaald, zul je het ergens anders echt niet beter gaan vinden. De prijs/kwaliteit verhouding zit bij een Windgoo elektrische step ook helemaal goed. Een Windgoo elektrische step staat garant voor veel rijplezier.

Welke Windgoo elektrische steps zijn er te krijgen?

Windgoo staat in de wereld van e elektrische steps bekend om zijn vooruitstrevende merk. Windgoo heeft al een behoorlijke naam opgebouwd doordat ze steps leveren van een uitstekende kwaliteit. Er zijn momenteel 3 elektrische steps van het merk Windgoo op de markt. Meer over deze steps vind je hieronder.

De Windgoo B3

 De Windgoo is meer dan een elektrische step alleen. Het is een 3 in 1 elektrische step. Met deze Windgoo step heb je meteen ook een vouwfiets en een scooter in huis. Deze Windgoo step heeft een zadel, een stuur en is voorzien van twee grote banden.

De accu van deze Windgoo step is binnen drie uren weer helemaal opgeladen als deze leeg is. Op een acculading is het mogelijk een afstand tot 25 kilometer af te leggen. Deze Windgoo step kan een maximum snelheid halen van 25 kilometer per uur.

De voordelen van een Windgoo B3 zijn dat je een fiets, scooter en een step in een hebt. Je kan er zoals eerder gezegd tot wel 25 kilometer mee afleggen met een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur. De step is eenvoudig op te vouwen en weegt niet meer dan 12 kilogram. Het duurt niet langer dan 3 uur voordat de accu opgeladen is.

De Windgoo M12

Als je voor een lowbudget step wil gaan, dan zit je met de Windgoo m12 helemaal goed. Voor het bedrag wat je voor de Windgoo M12 betaald krijgt je veel terug. Buiten het sublieme voorkomen is het ook nog eens een hele slimme step.

Je moet er alleen wel rekening mee houden dat je niet zwaarder dan 100 kilogram mag zijn om op deze step te kunnen rijden. Niet iedereen kan dus zomaar gebruik maken van de Windgoo M12 step. Door het compacte formaat van 48 centimeter als g-hij ingeklapt is, kun je hem makkelijk overal mee naartoe nemen.

De Windgoo M20

De Windgoo m20 is een step die zeer voordelig geprijsd is. Deze is voorzien van een duidelijk Led verlicht display en stevige luchtbanden. De maximale snelheid die deze Windgoo M20 kan halen is 25 kilometer per uur.

Op deze step kun je veilig en ook zeker comfortabel rijden. Je klapt de step makkelijk in te klappen en is niet groter dan 48 centimeter als je deze helemaal ingeklapt hebt. Ook bij deze step mag je niet zwaarder zijn dan 100 kilogram om de step te kunnen gebruiken.