Xiaomi Mi M365 PRO E-step

De betaalbare Xiaomi Mi M365 PRO is erg populair onder (jong) volwassenen.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Xiaomi ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: inclusief app

Net als de Xiaomi Mi 4 Pro haalt de Xiaomi Mi M365 PRO E-step een snelheid van maar liefst 25 kilometer per uur. Xiaomi mag dan wel een relatief jong merk zijn, maar ze weten wel de juiste onderdelen voor een betaalbare prijs te krijgen. Deze Chinese Firma gaat ons de komende jaren nog veel meer verassen met technische hoogstandjes. Echter is hij een stuk lichter in zijn gewicht met 14 KG en makkelijk op te vouwen kun je hem dus ook in het openbaar vervoer meenemen.

De Xiaomi Mi M365 PRO E-step: de oplossing voor efficiënt en duurzaam transport

De Xiaomi Mi M365 PRO beschikt over een 300 watt motor, wat 50 watt meer is als de standaard elektrische step. Dit zorgt ervoor dat je lekker snel op snelheid bent! Daarnaast beschikt hij over 8,5 inch banden die schokbestendig zijn en ook nog eens beschikken over een antislip laag waardoor je optimaal rijcomfort hebt. Daarnaast zit er een accu in die beschermd is tegen slijtage door temperatuursveranderingen, maar daarnaast is hij ook bestand tegen overbeladen en een te vlugge ontlading. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van deze E-step.

Ga sneller en verder met de juiste combinatie van gewicht en snelheid

Met de Xiaomi Mi M365 PRO kun je een snelheid van 25 kilometer per uur halen en hij heeft een actieradius van 20 km. Gebruik hiervoor wel de drive stand, want daar is dit namelijk op getest met een maximale snelheid van 20 kilometer per uur. Ga je maar korte standen dan kun je 5 kilometer per uur harder door gebruik te maken van de sportstand, maar het kan zijn dat de accu hier sneller van leeg gaat. Met zijn gewicht van 14,2 kilo is hij prima mee te nemen op vakantie of in het openbaar vervoer. Met een paar simpele handelingen kun je hem opvouwen.

Hoe een elektrische step je zichtbaarheid en veiligheid kan optimaliseren

Veiligheid is natuurlijk ook belangrijk en natuurlijk is de Xiaomi Mi M365 PRO daar ook van voorzien. Hij beschikt namelijk over een elektrische rem aan de voorkant waarmee je langzaamaan snelheid mindert. Echter zit er aan de achterkant ook een handmatig pedaal dat je kunt gebruiken, waarmee je dan direct tot stilstand komt. Daarnaast zit er aan zowel de voor- als achterzijde heldere LED verlichting waarmee jij niet alleen beter ziet, maar waarmee andere jou ook goed kunnen zien. Als kers op de taart heb je ook nog reflectoren aan de zijkanten van deze E-step zitten.

Haal het beste uit je rit met de Xiaomi Mi M365 PRO

Het gaafste van de Xiaomi Mi M365 PRO is dat je hem kunt bedienen via een display, maar ook met je telefoon. Zo kun je jouw telefoon koppelen aan de Xiaomi elektrische step, waardoor hij automatisch alleen door jou te gebruiken is. Je bent dus beveiligd tegen diefstal, want zonder deze beveiligingslagen kun je hem niet gebruiken. Via de app kun je tevens ook nog eens cruise control aanzetten net als bij een auto rijd hij dan een continue snelheid.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee