Xiaomi Mi M365 elektrische step volwassenen

De Xiaomi Mi M365 gaat tot wel 30 kilometer mee met een volle batterij.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Xiaomi ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: Extra licht gewicht

De Xiaomi Mi M365 gaat in vergelijking met de Xiaomi Mi M365 PRO veel langer mee op een acculading. Je kunt er namelijk niet 20 kilometer, maar maar liefst 30 kilometer mee rijden op een acculading. Bovendien is het design van deze Xiaomi compleet anders, waardoor hij er een stuk stoerder uit ziet! Bovendien beschikt hij over een LED display met touchscreen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen snel kunt schakelen, maar ook dat je de elektrische step kunt beveiligen met een antidiefstal slot. Volg de stapsgewijze handleiding van de app en dan kun jij alleen de elektrische step van zijn slot halen en besturen.

De voordelen van de Xiaomi Mi M365 : comfortabel, handig en goed voor het milieu

Het rijden op een elektrische step zoals de Xiaomi Mi M365 is goed voor het milieu. Het is namelijk een duurzame vorm van vervoer op korte afstanden. Ben je op jouw locatie aangekomen en is de accu leeg? Geen probleem de handzame adapter plug je zo in de elektrische step en het stopcontact. Een andere handige functie is dat je door middel van Bluetooth en de Xiaomi app de step ook zelf kunt laten rijden met de cruise control functie. Daarnaast kun je in deze app ook de batterij info gedetailleerd bekijken en het licht bij het starten van de step aan of uit zetten.

Het belang van het vinden van de ideale verhouding tussen gewicht en snelheid bij een elektrische step

De snelheid van de Xiaomi Mi M365 kun je met 3 versnellingen zelf regelen tot een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Daarnaast is hij echt ontzettend licht in zijn gewicht met 12,5 kg, waardoor je hem makkelijk overal mee naar toe neemt. Dit is ook goed voor de accu, want hoe minder gewicht er op de step rust, hoe langer deze mee zal gaan. Hierbij moet je niet alleen rekeningen houden met je eigen gewicht, maar ook die van de step en eventuele belading zoals een rugzak.

Val op in het verkeer met de heldere LED verlichting

Met de heldere LED koplamp is de Xiaomi Mi M365 niet alleen veilig voor andere weggebruikers, maar ook voor jezelf. Je hebt hierdoor namelijk een beter zicht op de weg. Daarnaast zit er een rode lamp aan de achterkant, zodat mensen die achter je rijden je ook kunnen zien. Tevens is hij aan de zijkanten van de wielen ook voorzien van reflectoren. De kans op een ongeluk wordt hiermee aanzienlijk verkleind.

Haal het meeste uit je elektrische step: Ontdek hoe je de Xiaomi Mi M365

De Xiaomi Mi M365 is niet alleen een krachtige elektrische step qua prestaties, maar hij is ook nog eens ontzettend betaalbaar. Je krijgt echt waar voor je geld, want het is niet alleen een stevige elektrische step, maar hij ziet er ook nog eens super stoer uit. Het belangrijkste is natuurlijk dat je zolang mogelijk met een batterij kunt doen, want dit is beter voor het milieu. Deze E-step gaat op gemiddelde snelheid minimaal 30 kilometer en soms nog wel meer mee. Let er alleen wel op dat dit korter kan zijn als je op top snelheid gaat rijden!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee