Xiaomi Mi 4 Pro

De Xiaomi Mi 4 Pro ultradunne elektrische step is makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Xiaomi ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: topkwaliteit voor een gunstige prijs

De Xiaomi Mi 4 Pro is een prima investering als je kijkt naar de prijs en kwaliteit van deze elektrische step. Hij heeft namelijk een rijbereik van 45 km waardoor veel mensen meerdere dagen zonder een oplaadbeurt kunnen. Hiermee overtreft Xiaomi de concurrentie grof, want normaliter zit je op 25-35 km in deze prijsklasse. Daarnaast is hij voorzien van 10 inch banden die voor optimaal rijcomfort zorgen, zelfs bij hobbels en drempels in de weg merk je weinig tot niets. Bovendien is de legering die voor dit product gebruikt is van dezelfde kwaliteit als die van vliegtuigen en daardoor weet je ook dat je jarenlang kunt genieten!

Waarom de Xiaomi Mi 4 Pro een uitstekende keuze is

Qua prestaties en prijs is Xiaomi Mi 4 Pro erg bijzonder. Naast zijn rijcomfort en hoge actieradius kun je ook nog eens 25 kilometer per uur rijden. Voor de mensen die in de buurt wonen van bruggen of die landelijk wonen en wel eens een helling moeten nemen is er goed nieuws. Deze E-step kan niet een helling van 10, maar maar liefst 20% maken. Daarnaast zit er in de banden een gel die ervoor zorgt dat je jezelf nooit zorgen hoeft te maken over een lekke band. Deze gel is zelf dichtend dus je hebt er totaal geen omkijken naar! Bovendien kun je hem instellen met je smartphone, wat super hip en modern is!

Verhoog de prestaties van je elektrische step met de perfecte combinatie // 

De Xiaomi Mi 4 Pro heeft een krachtige motor waarbij je zo op je topsnelheid van maximaal 25 kilometer per uur zit. In de loopstand ga je maximaal 6 km per uur, bij Drive ga je maximaal 20 kilometer per uur en bij Sport ga je maximaal 25 kilometer per uur. Daarnaast zorgen de stevige 10 inch banden ervoor dat hobbels in de weg niet tot nauwelijks voelbaar zijn. Je reist dus ook nog eens erg comfortabel.

Optimaliseer je zichtbaarheid met een elektrische step

Er is heel slim nagedacht over de juiste verlichting bij deze E-step. De Xiaomi Mi 4 Pro beschikt over een iets grotere koplamp als zijn concurrenten, waardoor je zicht op de weg nog beter is. Bovendien zit er aan de voorkant een witte koplamp en aan de achterkant een rode LED lamp zodat je ook voor andere weggebruikers opvalt. Bovendien zitten er ook nog reflectoren om de wielkassen zodat je nog minder kans hebt op een ongeluk.

Xiaomi Mi 4 Pro: De slimme keuze voor wie geen concessies wil doen op het gebied van prijs en prestaties

Wij vinden de Xiaomi Mi 4 Pro een slimme keuze aangezien je echt waar voor je geld krijgt, maar belangrijker nog door de goede kwaliteit van materialen kun je er jarenlang van gaan genieten. Bovendien is deze elektrische step ook nog eens goed beveiligd tegen diefstal. Je kunt namelijk met de bijbehorende app instellen dat hij alleen via deze app geactiveerd wordt. Daarnaast maakt hij een goede snelheid en vooral het rijcomfort is niet met andere elektrische steps te vergelijken.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee