Xiaomi Mi 4 Lite

De betaalbare Xiaomi Mi 4 Lite  heeft een max snelheid van 25 km/u en gaat zo’n 20 kilometer mee bij een keer volledig opladen.

Specificaties

Beste prijs bij:

Xiaomi Mi 4 Lite
✓ Merk: Xiaomi ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: ideaal instapmodel

De Xiaomi Mi 4 Lite zou je kunnen zien als het goedkopere alternatief voor de Xiaomi Mi M365. Desondanks beschikt deze electrische step over een sterke accu die tot wel 20 kilometer mee gaat. Bovendien kun je een maximale snelheid van 25 kilometer per uur rijden. Daarnaast loopt het merk Xiaomi echt een stap voor met het design. Dit is strak en modern en daarnaast gemaakt van duurzame materialen voor een lange levensduur.

Ontdek het gemak van de Xiaomi Mi 4 Lite

Het gemak van duurzaam vervoer is nog niet onder iedereen bekend en daarom laten we je kennismaken met de Xiaomi Mi 4 Lite . Deze elektrische step is namelijk voorzien van een 300 watt motor en 10 inch banden die zorgen voor optimaal rijcomfort. De dikkere banden laten je hobbels een stuk minder intens, tot zelfs bijna helemaal niet voelen. Bovendien kun je ook een heling maken van maximaal 14% , waardoor hij ook prima te gebruiken is bij bruggen, viaducten en heuvels. Als je hem niet gebruikt kun je hem met een paar stappen opvouwen en opbergen, maar je kunt hem ook opgevouwen in het OV meenemen.

Het geheim van een soepele rit: waarom de juiste verhouding tussen gewicht en snelheid van groot belang is bij elektrische steps

De snelheid is niet het belangrijkste punt bij een elektrische step zoals de Xiaomi Mi 4 Lite. Veel van deze steps gaan zo’n 20 tot 25 kilometer per uur, maar de actieradius is voor veel mensen veel belangrijker. Bij gemiddeld gebruik gaat deze zo’n 20 kilometer mee, maar het is ook afhankelijk van het gewicht. Een zwaarder persoon vraagt meer van een motor en daardoor automatisch ook van de accu.  Dus hoe meer je weegt of hoe meer belading je meeneemt hoe korter de accu mee gaat en vice versa.

De XIAOMI elektrische step app

Je kunt de Xiaomi Mi 4 Lite ook bedienen met een app op je smartphone. Hiermee kun je bijvoorbeeld instellen dat het licht altijd automatisch aan gaat. Echter kun je ook cruise control instellen , zodat je continue dezelfde snelheid rijdt. Onlangs is de app zelfs verbeterd waardoor je nu ook accuraat kunt zien hoeveel kilometer je hebt gereden en op welke snelheid je gemiddeld uitkomt. Bovendien kun je het exacte percentage van de accu zien, zodat je hem tijdig kunt opladen.

Waarom de Xiaomi Mi 4 Lite de perfecte keuze is voor comfortabele gebruikservaring

De Xiaomi Mi 4 Lite is de perfect instapper voor mensen die willen beginnen met duurzaam vervoer. Hij beschikt namelijk over een motor zonder borstels, die ervoor zorgt dat je ook hellingen kunt nemen van maximaal 14%. Daarnaast heeft hij drie versnellingen met een snelheid van max 25 km/u. Maar het belangrijkste is toch wel de hoogwaardige accu die erin zit. Deze is namelijk beschermd tegen overlading, zodat je geen stroom verspild. Echter zit er ook een tempratuurbeveiliging op zodat de accu niet snel slijt.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee