Windgoo B3

Rij comfortabel met IZINQ X8 die beschikt over een krachtige motor en extra grote banden.

Specificaties

Beste prijs bij:

De Windgoo B3 valt ook onder de elektrische steps, maar het is ook wel eigenlijk een kleine E-bike. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je hem makkelijk in het openbaar vervoer kunt meenemen. In slechts 4,5 uur laad je hem helemaal op zodat je 20 a 25 kilometer weer kunt rijden. De snelheid die je maximaal kunt halen is 25 kilometer per uur

Ontdek de Windgoo B3: De perfecte mix tussen een e-step en een e-bike

Je zou kunnen zeggen dat de Ontdek de Windgoo B3 een perfecte combi is tussen een elektrische step en e-bike. Het is de nieuwe en duurzame manier van vervoer die er echt aan zit te komen. Je kunt lekker comfortabel zitten op het zadel en tijdens het trappen zal je al snel merken dat je niet veel hoeft te doen. Met een volle accu rijd je meer dan 20 kilometer en dat betekend dat je dus niet meer op een bus hoeft te wachten, maar zelf met de elektrische step er sneller bent.

Ervaar meer rijcomfort met het zadel en de bredere banden!

De Windgoo B3 beschikt niet alleen over een zadel, maar hij heeft ook nog eens bredere banden. Met deze 12 inch banden is de kans op een lekke band zo goed als nihil. Bovendien zul je al snel merken dat je comfortabel kunt rijden en bijna niets voelt van drempels.  Met een paar simpele stappen vouw je hem ook nog eens op. Ideaal voor gebruik in het OV of als je op vakantie gaat!

Verbind hem met de Windgoo smart app 

Je kunt de Windgoo B3 koppelen met je telfoon door gebruik te maken van de Windgoo smart app. Hier kun je bijvoorbeeld instellen dat het licht altijd aan gaat als je hem start. Daarnaast kun je hier ook het actuele verbruik zien en hoeveel kilometer je gereden hebt. Zo vergeet je hem nooit meer op te laden!

Naast voertuiginformatie kun je ook via deze app je navigatie starten. Het is zelfs mogelijk om cruise control te gebruiken. Op deze manier ga je continue dezelfde snelheid waardoor je optimaal gebruik maakt van de accu en de snelheid.

Maak kennis met de Windgoo B3

De Windgoo B3 is voor jong en oud geschikt en ook voor kinderen / volwassenen. Het is de manier om op een duurzame en snelle manier van A naar B te komen. Hij is geschikt voor korte afstanden, maar je kunt hem gebruiken tot maximaal 25 kilometer. Daarnaast rijdt hij erg comfortabel en is hij licht in zijn gewicht. Je neemt hem dus ook overal mee naartoe!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee