Vsett 9 elektrische step

Begin met steppen met de Vsett 9 die 25 kilometer per uur rijd en 55 kilometer lang meegaat!

Specificaties

Beste prijs bij:

Wil je wat goedkoper uit zijn als de Vsett 9+ dan is de Vsett 9 een goed alternatief. Deze elektrische step heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en is geschikt voor zowel de lange alsmede korte afstanden. Je kunt ongeveer 55 kilometer rijden op een accu en het laden duurt 5 tot 10 uur. Het is namelijk om hem met 1 lader in 9 a 10 uurtjes vol op te laden, maar met 2 laders kun je dit proces versnellen tot 5 uur.

Tevens zit er aan zowel de voor alsmede achterzijde vering voor optimaal rijcomfort. Dit in combinatie met de 650 wat zorgt ervoor dat je ook comfortabel reist bij drempels of bij het nemen van hellingen. Daarnaast heb je aan zowel de voor- als achterzijde schijfremmen zitten, maar daarnaast is hij ook voorzien van elektrische remmen. Dit is niet alleen comfort, maar vooral ook belangrijk voor de veiligheid.

Rijd stijlvol en comfortabel door de stad met de Vsett 9 elektrische step

De Vsett 9 is ideaal voor zowel de lange alsmede korte afstanden, doordat hij een rijbereik heeft van 55 kilometer. Daarnaast beschikt hij over meerdere versnellingen zodat je ook vaart kunt minderen in de drukke gebieden van de stad. Tevens heeft hij 8,5 inch banden die voorzien zijn van een dik profiel. Dat zorgt ervoor dat je op ieder rijoppervlak lekker vlak en comfortabel kunt reizen.

De e-step die je overal naartoe brengt: 55 km non-stop actie!

Er zit een 52 volt 17.5 ah accu in de Vsett 9 die gemmideld gezien een rijplezier van 55 kilometer of meer oplevert. Het voordeel van deze speciale accu is dat je hem ook met 2 laders gelijktijdig op kunt laden. Bij het gebruik van 1 lader duurt het 9 tot 10 uur, maar bij 2 laders gaat het een stuk sneller en duurt het slechts maximaal 5 uur om de step van 0 naar 100% op te laden.

Veel mensen nemen hem ook mee in het openbaar vervoer door zijn lichte gewicht van 25 kg. In een paar stappen vouw je hem simpel op, maar zo kun je hem ook meenemen in de kofferbak van een auto. De accu houd het vanwege de korte afstanden dan vaak meerdere dagen vol. Echter biedt hij ook voldoende power voor de lange afstanden, alleen dan moet je hem wat vaker opladen.

Geef gas en geniet: Rijd vol vertrouwen met de indrukwekkende snelheid van de Vsett 9 elektrische step

De Vsett 9 is een elektrische step die 25 kilometer per uur kan rijden. Dit kost je fysiek een stuk minder energie als bij een elektrische fiets en daarom wordt de E-step ook steeds meer verkocht. Bovendien is hij smaller en daarmee kun je overal lekker tussendoor schieten. Desalnietemin heeft hij een groot opstapgedeelte, waardoor je er niet alleen zelf op past, maar ook eventuele bagage.

Waarom de 650 watt motor zo populair is onder liefhebbers van elektrische steps

In de Vsett 9 zit een 650 watt motor die erg populair is onder de E-steps. Je kunt er namelijk binnen enkele seconde van 0 naar 25 kilometer mee schakelen. De zwaardere motor zorgt er niet alleen voor dat je snel kunt schakelen, maar ook dat je in staat bent om hellingen te nemen. Je kunt er bijvoorbeeld mee onder een viaduct rijden en dan met dezelfde snelheid weer omhoog. Dit geldt natuurlijk ook voor beregen, heuvels en andere hellingen!

Ontdek de vrijheid van snelle en efficiënte mobiliteit met de Vsett 9 elektrische step

De Vsett 9 geeft je ontzettend veel vrijheid omdat het weinig inspanning kost en toch lekker vlot gaat. Met een snelheid van 25 kilometer per uur verplaats je jezelf lekker vlot van A naar B. Daarnaast zit er een krachtige 52 volt accu in, waarmee je tot wel 55 kilometer of meer kunt rijden. Bovendien is het mogelijk om 2 laders aan te sluiten zodat je de laadtijd van 9-10 uur kunt verlagen naar maximaal 5 uur.

Hij biedt ook veel rijcomfort door bijvoorbeeld de luxe handvaten, maar ook de vering die aan zowel de voor- als achterkant zit. Tevens is hij ook super veilig, want naast schijfremmen heeft hij ook een elektrische rem. Daarnaast heeft hij ook gebruikersgemak, want je hebt een breed opstap gedeelte en niet teveel knoppen om hem te kunnen besturen!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee