Vsett 9+

Maak lange ritten met de VSETT 9+ die tot wel 70 kilometer meegaat met slechts een keer opladen

Specificaties

Beste prijs bij:

Als je niet genoeg budget hebt voor de Vsett 10+ dan is de Vsett 9+ een goed alternatief.  Je kunt hier echt mee door de straten racen, want hij kan zo’n 53 kilometer per uur rijden. Daarnaast zit er ook een best krachtige 48V 21ah accu in waar je gemiddeld zo’n 70 kilometer mee kunt rijden. Afhankelijk van je rijgedrag kan dit net wat meer of minder zijn, want bij een constante hoge snelheid zal de accu meer moeten werken.

Hij heeft een gewicht van slechts 25 kilo en in een paar stappen kun je hem opvouwen en meenemen op vakantie of in het OV. Daarnaast wordt hij aangedreven door 2 motoren met een vermogen van 650 watt per stuk dus 1300 watt totaal. Dit zorgt ervoor dat je lekker snel kunt optrekken, maar ook dat je hellingen zoals bij bruggen of viaducten kunt nemen.

Ontdek de VSETT 9+: ongekende snelheid gecombineerd met een indrukwekkende actieradius!

Gebruik je hem voor woon werkverkeer, dan kun je hem prima tijdens het werk opladen en dan zit hij zo goed als vol als je de accu niet helemaal leeg rijd. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om met 1 motor te rijden, zodat je net wat meer kilometers kunt maken. De accu van 48V 21ah is echt een topklasser en bijna geen een merk heeft zo’n goede kwaliteit als dit.

Beleef avontuur zonder grenzen met deze e-step met een actieradius van 70 km!

De Vsett 9+ is geschikt voor lange en korte afstanden met zijn indrukwekkende actieradius van 70 kilometer.  Daarnaast heeft hij een topsnelheid van 53 kilometer per uur wanneer je niet remt. Met remmen bouwt het slimme batterijsysteem ook weer wat extra accu op. Wanneer je dit veel doet kan dat een verschil van 5 tot 10 kilometer extra opleveren.

Als je constant op een topsnelheid rijd kan dit wat minder zijn, maar meestal rijd je wat zachter waardoor het vaak oploopt tot 80 of 90 kilometer. Daarnaast hoef je hem slechts 10 uur op te laden als hij helemaal leeg is. Bovendien zit je ook zo op die 53 kilometer per uur met een gecombineerd vermogen van 1300 watt wat de 2 motoren bij elkaar opgeteld hebben.

Haal het beste uit je ritten met de krachtige Vsett 9+ elektrische step die 53 kilometer per uur gaat

Je kunt jezelf snel van A naar B verplaatsen met de Vsett 9+  die op top snelheid 53 km/u haalt. Dit gaat in de toekomst echt veel tijd schelen op dagjes uit of woon – werkverkeer. Je hebt namelijk niet alleen de hogere snelheid, maar ook de wendbaarheid van een E-step. Hiermee kun je eigenlijk praktisch gezien overal tussendoor maneuvreren. Natuurlijk moet je in de stad je vaart minderen, maar dan schakel je gewoon even een versnelling terug.

Waarom 2 motoren van 650 watt een gamechanger zijn voor elektrische steps

De 2 motoren van 650 watt in de Vsett 9+ zorgen ervoor dat je snel schakelt van 0 naar 53 kilometer per uur. Dit is slechts enkele seconde werk en meestal binnen een minuut kun je al door de straten scheuren. Daarnaast zorgt het hogere vermogen ook voor comfort, omdat je weinig tot niets merkt van opwaarts rijden. Dit maakt deze E-step ook geschikt voor het rijden in de heuvels en bergen!

Waarom de Vsett 9+ zo’n hit is bij jong en oud

Je kunt wel zeggen dat de Vsett 9+ geschikt is voor jong en oud. Hij heeft een stoer design en een hoge snelheid van maximaal 53 kilometer per uur waarmee je echt de show steelt op school of op je werk. Daarnaast is het voor de oudere mensen ook een goed vervoersmiddel, omdat het stukken minder inspanning kost als rijden op een elektrische fiets.

Tevens heb je met de 8,5 inch luchtbanden ook echt rijcomfort, want deze zijn voorzien van een goed profiel. Tijdens het rijden merk je weinig tot niets van oneffenheden in de wegen. Daarnaast zul je ook merken dat het weinig inspanning kost om te sturen, doordat hij voorzien is van luxe handvaten. Last but not least heeft hij een breed opstapgedeelte en een draagvermogen van 120 kg. Je zou er dus ook je boodschapjes mee kunnen doen!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee