Vsett 10+ premium elektrische step

Ontdek de krachtige  Vsett 10+ met een snelheid van 80 kilometer per uur en een uithoudingsvermogen tot maximaal 120 km.

Specificaties

Beste prijs bij:

De krachtige Vsett 10+ premium elektrische step beschikt over een groot draagvermogen van maximaal 140 kg. Dit moet je zien als persoon en belading en dat is 20 kg meer als bij andere elektrische step fabrikanten. Bij gebruik van 2 motoren kun je de maximale snelheid van 80 km per uur binnen enkele seconden halen. Qua actieradius gaat hij bij 2 motoren gemiddeld zon 60 km mee en bij 1 motor zelfs 120 km.

Daarnaast heeft hij een relatief korte laadtijd van 10 tot 14 uur. je kunt met deze step dus ook de langere afstanden / dagje weg locaties bezoeken. Tevens laden de meeste mensen hem maar 1 tot 2 keer per week op omdat meer niet nodig is! Ook aan veiligheid is goed gedacht, want ze hebbe hydraulische schijfremmen die er letterlijk voor zorgen dat je binnen enkele seconden stil staat!

Verleg je Grenzen met de Vsett 10+

Je kunt met de Vsett 10+ zeker je grenzen gaan verlegen. Hij heeft namelijk dual motoren van 1400 watt per motor wat je op een totaal vermogen van 2800 watt brengt. Hiermee kun je dus lekker snel optrekken, maar ook door de heuvels of bergen rijden, want hellingen kan hij ook aan! Er zit een 60 volt accu in die op het ECO programma maximaal 120 kilometer kan halen.

Daarnaast heb je een compact LED scherm op de voorkant waar je de belangrijkste statistieken op kunt zien. Denk hierbij aan de snelheid, maar ook de actuele status van de batterij. Zo sta je nooit meer zonder power onderweg, want je weet precies wanneer je hem op moet gaan laden. Tevens heeft het stuur ook luxe hendels waarmee je makkelijk ook lange afstanden kunt gaan rijden. Dit stukje comfort betaal je wat extra voor, maar je krijgt er ook veel voor terug.

Boost je avontuurlijke kant: Ontdek de krachtige e-step met een actieradius van 60-120 km

De Vsett 10+ is in staat om met zijn 21 ah accu ook lange afstanden aan te kunnen. Met een laadtijd van 10 tot maximaal 14 uur om van 0 tot 100% accu te komen is hij dus zeer geschikt voor langere afstanden. Het is afhankelijk van hoeveel motoren je gebruikt en wat je gemiddeld snelheid is om te kunnen bepalen hoelang hij meegaat. Dit variert namelijk tussen de 60 en 120 kilometer en is helemaal afhankelijk van je rijstijl.

Haal het maximale uit je rit met de indrukwekkende Vsett 10+ die tot wel 80 km/u kan halen!

Je kunt tot wel 80 kilometer per uur rijden met de Vsett 10+. Met de versnellingen kun je schakelen van 0 tot 80 kilometer per uur. Dat is vrij hard, maar zo ben je wel snel van A naar B. Let er alleen wel altijd op dat je accu bij een hogere snelheid minder lang mee kan gaan als bij een lagere. Bij een lage snelheid kan dat zomaar 10 kilometer verschil geven, maar als je afstand binnen de 60 kilometer ligt heb je niets te vrezen.

Het gemak van 2 motoren van 1400 watt in deze E-step

De Vsett 10+ is voorzien van 2 motoren die ieder een vermogen hebben van 1400 watt. Deze zorgen er niet alleen voor dat je snel kunt rijden, maar ook dat je omhoog kunt rijden. Bovendien merk je echt wel comfort, want in enkele seconde kun je al op een hoge snelheid zitten. Om energie te besparen kun je via het stuur ook instellen dat hij maar 1 motor mag gebruiken. Hou er dan wel rekening mee dat het net iets langer duurt voor je op die 80 km per uur zit.

Waarom de Vsett 10+ een populaire keuze is

De Vsett 10+ wordt voornamelijk gekozen voor de hoge snelheid van 80 km/u die je ermee kunt rijden. Hiermee kun je sneller als fietsen, brommers en scooters. Daarnaast is een andere groot pluspunt de hoogwaardige accu die erin zit. Als je beide motoren gebruik dan kun je 60 tot 80 kilometer rijden, afhankelijk van de snelheid en belasting van de E-step. Als je maar 1 motor gebruikt kan dit oplopen tot 120 kilometer.

Tevens is hij ook echt net wat luxer als die van andere merken. Het eerste wat je merkt is dat het opstap gedeelte een stuk groter is. Je hebt dus meer als voldoende ruimte voor je benen en wellicht ook nog wat bagage. Daarnaast voel je aan de grip van de luxe handvaten dat dit niet te vergelijken is met andere merken. Bovendien heb je door de krachtige motor en schokdempers ook geen moeite met hobbels en drempels.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee