Volans Limited Edition elektrische step

Geniet van optimaal comfort met de Volans Limited Edition elektrische step die een piekvermogen haalt van 800 watt.

Specificaties

Beste prijs bij:

Haal een unieke elektrische step in huis waarvan er tot op heden slechts vijf van zijn gemaakt de Volans Limited Edition. Deze goudkleurige step trekt meteen de aandacht van iedereen. Bovendien gaat hij 10 kilometer per uur harder als de standaard E-step en daarom kan je binnen enkele seconde wel 35 km/u halen. Hij beschikt daarnaast over motor die standaard 500 watt haalt, maar op zijn piek zelfs tot 800 watt kan gaan. Hij is dus net wat sneller en krachtiger als de Volans Premium E-step.

Snelheid en comfort gecombineerd

De Volans Limited Edition elektrische step is een combinatie van een unieke en opvallende stijl gecombineerd met snelheid. De motor beschikt over een piekvermogen van 800 watt, waarmee je snel van 0 naar 35 kilometer per uur schakelt. Je kunt  dit eenvoudig regelen met de 3 versnellingen waarover deze E-step beschikt.

Daarnaast zit er ook een krachtigere accu in die ervoor zorgt dat je tot wel 50 kilometer kunt rijden op een accu lading. Vervolgens laad je hem in slecht 6 uur weer helemaal op. Hij is daarnaast ook makkelijk op te vouwen en door zijn lichte gewicht van 18 kg neem je hem overal mee naartoe.

Duurzame 9 inch banden met profiel

Op de Volans Limited Edition elektrische step zitten 9 inch banden met een sterk profiel. Deze beschikken daarnaast ook nog over een duurzame nylon kern. De combinatie van deze elementen zorgt ervoor dat de kans op een gaatje minimaal is en je hoeft je dus ook niet snel druk te maken over een gat in je band.

Daarnaast verhoogt het profiel in de banden ook het rijcomfort, wanneer je bijvoorbeeld over een drempel rijd of als er een gat in de weg zit. Hier merk je letterlijk weinig tot niets van. Deze banden zijn trouwens geschikt voor alle weersomstandigheden. Kortom het is een investering, maar je gaat hier zeker jarenlang plezier van hebben.

Comfortabel en veilig steppen

De Volans Limited Edition elektrische step is zeker geschikt om zowel veilig alsmede comfortabel te steppen. Het profiel in de 9 inch banden en de krachtige motor die een piekvermogen van 800 watt heeft zorgen voor optimaal rijcomfort. Bij Volans staat de consument op de eerste plek en ook veiligheid is in hun ogen een belangrijk aspect.

Als je kijkt naar de veiligheid dan valt allereerst de felle witte koplamp op, waarmee niet alleen jij meer ziet, maar waarmee ook een andere weggebruiker jou goed kan zien. Die zichtbaarheid wordt dan nog vergroot doordat er aan de achterkant eveneens een felle LED lamp zit, maar dan in de rode kleur.

De 5 belangrijkste redenen om voor deze E-step te kiezen

Er zijn slechts 5 Volans Limited Edition elektrische step in de gouden kleur gemaakt en daarmee is het niet alleen een eyecatcher, maar ook een collectorsitem. Mocht je niet van deze kleur houden dan is het ook mogelijk om hem te bestellen in een andere kleur. Tevens zou dit ook in de stijl van een panter kunnen of van je favoriete voetbalclub. De mogelijkheden bij dit bedrijf zijn ongekend.

Ten derde is het een model met een verwisselbare accu. Doordat deze niet vastzit is hij ook makkelijk te vervangen na een x aantal jaren als je veel gebruik gemaakt hebt van de E-step. Standaard gaat hij ongeveer 50 kilometer mee en heeft hij 6 uur nodig om van 0 tot 100 opgeladen te worden.

Vervolgens laten we de snelheid ook niet onbesproken. Je kunt met de 3 versnellingen gemakkelijk schakelen van 0 naar 35 kilometer per uur in korte tijd. Als laatste maar misschien wel het belangrijkste punt de motor. Deze is in principe 500 watt, maar in piekvermogen kan hij tot wel 800 watt halen. Dit betekend dat je niet alleen snel schakelt, maar ook dat je in staat bent een zwaarder gewicht te vervoeren of een helling te nemen.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee