Volans Premium 500 watt

Ga super snel ervandoor met de Volans Premium 500 watt die binnen een minuut van 0 naar 35 kilometer per uur schakelt.

Specificaties

We hebben het steeds vaker over de elektrische steps van Volans, maar de Volans Premium 500 watt is toch wel echt een krachtige elektrische step. Hij heeft een 500 watt motor waarmee je binnen no time op 35 kilometer per uur zit. Daarnaast beschikt hij over 9 inch banden met een nylon kern voor optimaal rijcomfort.

Verhoog je dagelijkse mobiliteit met de Volans Premium 500 watt elektrische step

Duurzaam vervoer wordt steeds belangrijker en daarom is de Volans Premium 500 watt ook voor veel mensen onmisbaar. Steeds meer mensen gaan de elektrische step gebruiken en de komende jaren hopen we ook dat de wet in Nederland daarvoor gereed wordt gemaakt. Het duurt maximaal 6 uur voordat hij van 0% naar 100% is opgeladen en daarmee is het dus ook een duurzame manier van vervoer. Bovendien kan je bij gemiddeld gebruik wel 40 tot 50 kilometer rijden voordat de accu leeg is.

Haal het maximale uit je E-step ritten 

Als je al enige ervaring hebt met de E-step, dan is de Volans Premium 500 watt voor vele een upgrade. Hij zit namelijk net wat boven gemiddeld met een maximaal snelheid van 35 kilometer per uur, terwijl de meeste merken slechts 25 kilometer per uur kunnen. Je kunt jezelf dus een stuk sneller verplaatsen.

Ervaar snelheid en comfort met de Volans Premium 500 watt elektrische step

Naast snelheid beschikt de Volans Premium 500 watt ook nog eens over veel rijcomfort. De 9 inch banden met profiel zorgen ervoor dat je bijna niets voelt van een hobbel of een verhoging in de weg. Daarnaast kun je met de krachtige 500 watt motor ook echt wel hellingen nemen zoals bij een viaduct of in de heuvels. Tevens beschikt hij over sterke vering die de schokken goed weet op te vangen.

Waarom kiezen voor de Volans Premium 500 watt: een overzicht van de voordelen

De Volans Premium 500 watt is een snelheidsmonster als je het vergelijkt met andere steps, want hij gaat maar liefst 35 km/u. Daarnaast is hij ook echt comfortabel tijdens het rijden door de sterke luchtbanden die over een goed profiel beschikken. Daarnaast heeft hij ook nog eens goede vering en dat zorgt toch echt wel ervoor dat je bijna altijd relaxt kunt rijden.

Kortom zoek niet verder naar een E-step die sneller gaat, want deze heb je nu gevonden!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee