Veeley V5 elektrische step

De Veeley V5 elektrische step gaat 35 kilometer per uur en wordt geleverd met een kenteken en RDW keurbewijs.

Specificaties

Beste prijs bij:

De Veeley V5 elektrische step vraagt een flinke investering, maar dat is hij zeker ook wel waard. Met de geruisloze 350 watt motor ga je binnen seconden van 0 naar 35 kilometer per uur. Daarnaast zit er een krachtig accu in waarmee je ongeveer 35 kilometer kunt rijden. Echter is het grootste voordeel dat je hem maximaal 4 uur hoef op te laden om hem weer 100% te kunnen gebruiken.

Maak een statement met de elegante en geavanceerde Veeley V5 elektrische step!

Het is meteen een eyecatcher de Veeley V5 elektrische step. Hij heeft een opvallend design met aan de voorkant een groot rondje in het midden. Daarnaast is hij ergonomisch gebouwd en dit valt ook meteen op aan de handvaten. Deze zijn precies ontworpen zodat je er lange afstanden mee kunt rijden.

Tevens is deze elektrische step voorzien van knoppen waarmee je hem bijvoorbeeld op cruise control kunt zetten. Je blijft dan dezelfde snelheid rijden, maar je hoeft verder niets te doen. Zo kun je optimaal genieten van het rijcomfort. Tevens heeft zowel een hydraulische rem alsmede een trommelrem. Je bepaald dus zelf op welke manier je wil remmen en daarmee is hij dus super veilig!

Waarom 4 seizoenen banden de beste investering zijn voor jouw E-step

De Veeley V5 elektrische step is voorzien van 4 seizoenen luchtbanden. Je kunt dus het hele jaar door veilig rijden, zelfs met sneeuw of regen als het wat gladder op de weg wordt. Daarnaast merk je ook dat ze heel wat op kunnen vangen. Dit merk je vooral bij oneffenheden in de weg, want deze zijn nauwelijks voelbaar voor de gebruiker.

Maak kennis met de verbazingwekkende functies van de elektrische step

Er zitten verbazingwekkende functies op de Veeley V5 elektrische step. Hij heeft namelijk een inklapbaar zadel wat super handig is voor de lange afstanden. Je wilt immers niet 35 kilometer alleen maar op je benen staan. Daarnaast beschikt het touchscreen display over een bluetooth functie. Hierdoor kun je tijdens het rijden bijvoorbeeld eenvoudig een muziekje opzetten.

Met de van leer gemaakte handvaten kun je gas bij geven, wat je net het gevoel geeft alsof je op een scooter zit. Daarnaast is hij ook eenvoudig mee te nemen in het openbaar vervoer of in de auto. Je kunt namelijk de uiteinden van het stuur inklappen en de step zelf ook, waardoor hij super compact wordt.

Veeley V5 elektrische step: een combinatie van stijlvol design en indrukwekkende functionaliteiten!

De Veeley V5 elektrische step is de manier om duurzaam vervoer mogelijk te maken. Het is namelijk een step die snel kan rijden, maar ook eenvoudig te bedienen is. Daarnaast beschikt hij over vele leuke extraatjes om je rit nog comfortabeler te maken. Deze step is totaal niet te vergelijken met die van andere merken!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee