UrbMob PRO 8

De UrbMob PRO 8 gaat net wat sneller als de andere modellen en kan 31 kilometer per uur halen.

Specificaties

Beste prijs bij:

De UrbMob PRO 8 heeft een iets krachtigere motor als de Urbmob kick& GO elektrische step. Hierdoor is hij niet alleen sneller op zijn maximale snelheid, maar hij kan ook 31 kilometer per uur rijden i.p.v. de gebruikelijke 25 km/u. Daarnaast voel je hem ook stuk sneller optrekken, want meer watt betekent ook meer rijcomfort.

Ontdek het prachtige design en de geweldige functionaliteiten van de UrbMob PRO 8

Het eerste wat opvalt aan de UrbMob PRO 8 is toch wel het prachtige design. Urbmob heeft ervoor gekozen om deze step in de grijze kleur te maken en deze lichtelijk met wat rode elementen te accentueren. Naast looks is hij ook nog eens voorzien van geweldige functionaliteiten. Zo beschikt hij over zowel een elektrische rem alsmede een handmatige. Daarnaast zijn er voor de veiligheid en een beter zicht ook LED lampen en reflectoren aangebracht.

8.5″ Anti-lek banden de nieuwe standaard zijn voor elektrische steps

De UrbMob PRO 8 beschikt over 8.5 inch anti-lek banden, wat steeds meer de nieuwe standaard wordt voor elektrische steps. Je hebt dus een stuk minder onderhoud en stress, omdat de gaten zichzelf opvullen. Je kunt de banden dus niet vergelijken met fietsbanden of die van een E-bike, want deze zijn vaak niet anti-lek.

Ontdek de functionaliteiten van de elektrische stepp app

Je kunt de UrbMob PRO 8 ook bedienen met de app. Zo kun je bijvoorbeeld continue op dezelfde snelheid rijden met de cruise control functie. Daarnaast kun je ook precies zien wat het batterijniveau is en hoeveel kilometer je nog kunt rijden. Dit wordt automatisch bijgewerkt op basis van de gemiddelde snelheid die je hebt gemaakt na het volledig opladen.

UrbMob PRO 8: een combinatie van stijlvol design en indrukwekkende functionaliteiten!

De UrbMob PRO 8 is een combinatie van een stijlvol design en functionaliteit. Zo is hij super modern om te zien, maar je kunt er ook nog eens snel en veel mee rijden. Gemiddeld gezien maken mensen er 35 kilometer mee en het duurt maximaal 8 uur voordat hij weer volledig opgeladen is.

Bovendien is hij van duurzame materialen gemaakt die lang meegaan. Het aluminium van deze E-step wordt ook gebruikt in de luchtvaart. Dit zegt al genoeg over de bouwkwaliteit! Tevens is hij ook te bedienen met een app, wat dit model dus echt future proof maakt!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee