UrbMob Kick&GO PLUS 2024

Geniet overal in Nederland van de UrbMob Kick&GO PLUS 2024 legale E-step met een snelheid van 25 kilometer per uur en 4 versnellingen.

Specificaties

Het merk Urbmob is weer met een nieuwe en verbeterde versie E-step gekomen namelijk de De UrbMob Kick&GO PLUS 2024. Deze legale elektrische step is voorzien van een groter display zodat je onderweg de statistieken een stuk beter kunt zien. Daarnaast heeft hij ook luxe handvaten waardoor de grip een stuk beter is en dat zorgt weer voor optimaal rijcomfort. Tevens is hij als extraatje ook nog voorzien van een vouwslot, waarmee je hem niet alleen opvouwt binnen 5 seconden, maar ook voorziet van een slot tegen diefstal.

Haal het beste uit je dagelijkse ritten met de legale elektrische step van UrbMob Kick&GO PLUS 2024

De UrbMob Kick&GO PLUS 2024 is een van de weinige legale elektrische steps in Nederland, maar met deze step mag je ook de weg op. Door de unieke trapondersteuning behoort hij tot de bijzondere bromfietsen volgens de wet en daarom kun je hem dus ook verzekeren. Er zitten niet 3, maar zelfs 4 versnellingen op zodat je altijd en overal de juiste snelheid kunt bereiken.

Aan de voorzijde zit een elektrische rem en aan de achterzijde een handmatige trommelrem voor optimale veiligheid. Hij is aan de voorkant voorzien van een duidelijke witte LED lamp zodat je ook tijdens de donkere dagen zicht hebt. Echter zit er aan de achterkant ook een felle rode LED lamp die ervoor zorgt dat mensen het ook zien als jij remt!

Verken de stad op een geheel nieuwe manier met de sensationele E-step geschikt voor ritten tot 35 kilometer

Je kunt met een gerust hard de stad verkennen met de UrbMob Kick&GO PLUS 2024. Niet alleen omdat hij legaal is, maar vooral ook omdat hij een groot rijbereik heeft. Je kunt er ongeveer 35 kilometer mee rijden en het opladen duurt maximaal 9 uur. Hij heeft dus 10 kilometer meer als de meeste elektrische steps in deze prijsklasse.

De voordelen van de Plus variant ten opzichte van het reguliere model

De UrbMob Kick&GO PLUS 2024 is voorzien van luxe en handige extraatjes. Zo kun je profiteren van de luxe handvaten die er niet alleen mooier uitzien, maar ook nog eens fijner aanvoelen. Je voelt dat verschil niet alleen op de korte afstanden, maar zeker op de langere afstanden, want je handen worden een stuk minder klam. Daarnaast kun je de Plus super snel opvouwen en op slot zetten met het speciale vouwslot. Last but not least heb je een groter display waarop je dingen kunt zien zoals de snelheid en het actuele batterijniveau.

Ontdek een nieuwe dimensie van plezier en avontuur met de UrbMob Kick&GO PLUS 2024!

Je gaat plezier en avontuur aan met de UrbMob Kick&GO PLUS 2024 omdat dit een van de weinige elektrische steps is die in Nederland legaal is. Met zijn trapondersteuning valt hij net als een elektrische fiets in de categorie bijzondere bromfietsen. Je mag er niet alleen legaal de weg op, maar je kunt ook jezelf verzekeren. Daarnaast is hij super snel met 4 versnellingen tot een max snelheid van 25 kilometer en een rijbereik van zo’n 35 kilometer.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee