UrbMob Kick&GO legale E-step Nederland

Met de UrbMob Kick&GO legale E-step Nederland mag je gewoon de weg op en dat is een unieke rijervaring!

Specificaties

De UrbMob Kick&GO legale E-step Nederland is een van de weinige E-steps die legaal is. Dit komt doordat zij gebruik maken van trapondersteuning en daardoor vallen ze net als de E-bike in de categorie “bijzondere bromfietsen”. Hij heeft een snelheid van 25 kilometer per uur en met zijn lichte gewicht is hij makkelijk mee te nemen.

Deze elektrische step weegt slechts 11 kg en is eenvoudig in te klappen. Je kunt hem dus in de kofferbak van de auto doen voor een vakantie, maar ook meenemen in de trein. De accu gaat ongeveer 35 kilometer mee. Daarnaast is hij ook voorzien van LED verlichting waarmee je zichtbaar bent voor anderen. Maar ook heb je zelf een beter zicht tijdens de donkere dagen.

Waarom de UrbMob Kick&GO legale E-step Nederland een revolutie teweegbrengt

Een van de weinige E-steps die legaal is is de UrbMob Kick&GO legale E-step Nederland. Met zijn trapondersteuning heeft hij een stuk meer te bieden als de normale Urbmob E-step. Bovendien heeft Urbmob de maas in de wet gevonden, zodat hij nu op de weg mag onder de categorie bijzondere bromfietsen.

Met zijn 250 watt motor en trapondersteuning is binnen 10 seconden al op zijn topsnelheid van 25 kilometer per uur. Daarnaast is hij ook nog eens voorzien van goede LED verlichting. In Nederland hebben we immers veel donkere dagen en dan komt goede verlichting goed van pas. Ook beschikt hij over reflectoren aan de zijkant waardoor je voor andere weggebruikers ook goed opvalt.

De voordelen van 8.5″ honinggraad banden op je elektrische step

De UrbMob Kick&GO legale E-step Nederland is voorzien van 8,5 inch honinggraad banden. Dit betekend dat je een goed profiel op de banden hebt zitten waarmee je rijcomfort wordt verhoogd. Tevens is het ook zo dat deze banden beter op de weg liggen en de kans op een gaatje een stuk kleiner wordt. Maar het belangrijkste is toch wel dat jij weinig tot geen last hebt van hobbels of drempels.

Maak je dagelijkse reiservaring soepeler met de Urbmob E-step App

Met de speciale Urbmob app kun je extra functies gebruiken voor je UrbMob Kick&GO legale E-step Nederland. Je kunt bijvoorbeeld statistieken bekijken over de afstand die je afgelegd hebt en hoever je op deze snelheid nog kunt rijden. Echter kun je ook het actuele batterijniveau zien en de verlichting regelen via deze app.

Haal het maximale uit je avonturen met de UrbMob Kick&GO legale E-step Nederland

De UrbMob Kick&GO legale E-step Nederland is voorzien van alle gemakken die een elektrische step nodig heeft. Je kunt hem besturen met de hand en de knoppen, maar je kunt ook veel doen via de app. Daarnaast ligt hij erg fijn op de weg en heeft hij veel rijcomfort. Hobbels en drempels zijn verleden tijd, maar vergeet ook niet dat je genoeg kunt zien door de goede LED verlichting.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee