UrbMob F9

De UrbMob F9 is voorzien van 8,5 inch anti lek banden met een profiel voor optimaal rijcomfort en minimale kans op een lekke band!

Specificaties

Beste prijs bij:

De UrbMob F9 is een betaalbare elektrische step die je voor dagelijkse ritten prima kunt gebruiken. Door zijn betaalbare prijs is het voor meer mensen mogelijk om te kiezen voor duurzaam vervoer. Deze step laad je namelijk in maximaal 5 uur weer volledig op. Hij heeft een bereik van 25 kilometer, wat meer als voldoende is voor woon-werkverkeer. Daarnaast kan hij 25 kilometer per uur rijden en is hij in staat om tot wel 120 kg aan gewicht te dragen en dat zegt wel iets over de kwaliteit!

Maak je dagelijkse ritjes leuker en efficiënter met de UrbMob F9 elektrische step!

Je kunt je dagelijkse ritten een stuk comfortabeler maken met de UrbMob F9. Hij wordt aangedreven door een 350 watt motor die in staat is om hellingen te nemen van maximaal 20%. Er zitten verschillende versnellingen op zodat je door de stad wat zachter kunt rijden en over een rustige weg maximaal 25 kilometer per uur. Bovendien zijn de 8,5 inch banden voorzien van een honinggraat profiel, waardoor je optimaal comfort hebt tijdens het rijden. Je voelt daardoor een stuk minder van hobbels in de weg als op een fiets.

Maak kennis met de sensationele E-step voor ritten tot 25 kilometer

De UrbMob F9 heeft een sterke 7.8 ah litium batterij waarmee je zeker zo’n 25 kilometer vooruit kunt. Voor de dagelijkse ritten is dit voldoende, voor de langere ritten zul je een krachtigere E-step moeten kopen, maar deze zijn een stuk duurder. Het opladen gaat ook vrij vlot, want in de praktijk duurt dit slechts 4 tot maximaal 5 uur voordat hij van 0 tot 100% opgeladen is.

Licht in gewicht en toch ijzersterk met een draagvermogen van 120 KG

Ondanks de gunstige prijs is de UrbMob F9 elektrische step toch gemaakt van hoogwaardige materialen. Hij kan namelijk personen met of zonder belading tot maximaal 120 kg met gemak dragen zonder in te leveren op de prestaties. Daarnaast is hij spatwaterdicht waardoor je ook prima door de regen kunt rijden. In Nederland hebben we met regelmaat een regenbui, maar daar is deze E-step wel tegen bestand.

Laat je verrassen door de spanning en sensatie van de UrbMob F9!

De UrbMob F9 voorziet je zeker van spanning en sensatie. Met 25 kilometer per uur gaat hij een stuk sneller als een fiets, zonder dat je daarvoor veel moeite hoeft te doen. Je voelt de adrenaline dan ook echt wel stijgen tijdens het rijden. Daarnaast is het ook gewoon een totaal nieuwe ervaring, die wederom minder energie kost als lopen of fietsen.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee