Urbmob E-step

De Urbmob E-step heeft een krachtige motor van 350 watt en een scherpe prijs.

Specificaties

De Urbmob E-step is een snelle en efficiënte elektrische step. Hij heeft namelijk een iets krachtigere motor als zijn concurrenten in deze prijsklasse. Met de 350 watt motor schakel je naar 25 kilometer per uur in een paar seconde. Daarnaast staat het merk Urbmob bekend om hij unieke design, wat niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel is. Zij hebben namelijk een soort van anti slip mat op het opstapgedeelte zitten. Zelfs als het regent of sneeuwt kun je dus veilig opstappen!

Slim, snel en handig: Ontdek waarom de Urbmob E-step een game changer is!

Veel mensen noemen de Urbmob E-step een echte gamechanger op weg naar het duurzame vervoer. Hij is namelijk van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de hoge snelheid van 25 km/u en de actieradius van 20 tot 35 kilometer. Hierdoor is hij niet alleen geschikt voor de lange afstanden, maar sommige mensen laden hem slechts een keer in de paar dagen op. Tevens kun je hem met 1 klik sluiten en meenemen in de trein, bus, metro of tram.

Waarom zou je kiezen voor 8.5″ honinggraad banden op je elektrische step?

De Urbmob E-step is voorzien van 8,5″ honinggraad banden waarmee je een ideale ligging op de weg hebt. Je voelt namelijk weinig tot niets van oneffenheden doordat deze band niet glad is, maar een profiel heeft. Tevens zijn deze banden ook nog eens anti lek en daardoor heb je een stuk minder onderhoud. Kleine gaatjes worden namelijk zelf opgevuld en daarmee wordt de kans op een lekke band heel ver teruggebracht.

Gemakkelijk en efficiënt reizen met de Urbmob E-step App

Met de Urbmob E-step App kun je handige dingen doen voor je Urbmob E-step. Zo kun je bijvoorbeeld de verlichting afstellen naar je eigen wensen. Tevens is het mogelijk om statistieken in te zien op je telefoon zoals het verwachte verbruik op basis van de gemmidelde afstand. Je kan dus precies in laten schatten wanneer je hem weer op moet laden.

Haal alles uit je rit met de innovatieve functies van de Urbmob E-step!

Als je echt alles uit je rit wil halen dan is de Urbmob E-step zeker een aanrader. Het is een elektrische step die je zowel handmatig alsmede met een app kunt bedienen. In de handleiding staat een QR-code waarmee je de app eenvoudig op je telefoon zet. Je kunt hem beveiligen met een slot, statistieken inkijken en nog veel meer…

Daarnaast is het ook een hele veilige step omdat hij beschikt over verlichting, een anti slip matje en zowel een elektrische alsmede een handmatige rem. Er zitten 3 versnellingen op waarmee je binnen no time van 0 naar 25 km/u kunt schakelen. Last but not least zijn de banden voorzien van een honinggraad profiel voor optimaal rijcomfort.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee