Trendiamo Performance II

De Trendiamo Performance II is een van de snelste elektrische steps wereldwijd met een topsnelheid van 60 kilometer per uur.

Specificaties

Beste prijs bij:

Als je een nog luxer model zoekt als de Trendiamo Off-road, dan is de Trendiamo Performance II zeker een aanrader. Deze beschikt namelijk over 2 motoren van 1200 watt en kan daarmee een snelheid halen van 60 kilometer per uur. Bovendien is het stuur in hoogte te verstellen. Je hebt dus minder snel last van spierpijn omdat je op de juiste hoogte rijd.

Daarnaast kan je er ook een zadel op zetten. Met de lange afstanden die je gaat rijden is dat zeker wel zo comfortabel. Tevens is hij licht in zijn gewicht en eenvoudig te demonteren. Hierdoor kun je hem dus ook prima meenemen naar bijvoorbeeld je vakantie of tijdens een ritje in de trein.

Ontdek de geweldige functies van de Trendiamo Performance II

De Trendiamo Performance II beschikt over 2 motoren van 1200 W. Binnen korte tijd schakel je zo eenvoudig van 0 naar 60 km/u. Daarnaast is hij voorzien van een fel voorlicht, waardoor je een beter zicht hebt. Tevens val je zo ook wat meer op voor de mede weggebruikers.

Er zitten extra dikke 12 inch banden op met een profiel. Dit zorgt ervoor dat de kans op een lekke band nihil is. Daarnaast heeft hij een breed opstapgedeelte waardoor je eenvoudig op en af stap. Je kunt met de accu bij gemiddeld gebruik ongeveer zo’n 40 kilometer rijden. Vervolgens laad je hem binnen 6 tot maximaal 8 uur weer volledig op.

Stap op een nieuwe elektrische step met een comfortabel zadel en bredere banden!

Je kunt de Trendiamo Performance II elektrische step ook omtoveren tot een compacte fiets. Hij wordt namelijk met een zadel geleverd die je er met een paar simpele handelingen binnen een minuut opzet. Zeker als je langere afstanden gaat rijden is dit aan te raden, maar ook wanneer je bij een stoplicht staat te wachten.

Bovendien heeft hij extra brede banden. Hiermee ervaar je optimaal rijcomfort en de band is tevens bijna niet lek te krijgen. Qua onderhoud heb je er dus ook nog minder werk aan als een fiets. Bovendien voel je de oneffenheden in de weg of hobbels als die er zijn ook bijna niet.

Op volle snelheid 60 kilometer per uur rijden

Op volle snelheid kun je met de Trendiamo Performance II 60 kilometer per uur rijden. Dit komt doordat hij niet over 1, maar 2 motoren met een top vermogen van 1200 watt. De accu gaat maar 40 kilometer mee. Echter als je dat om gaat rekenen is dat bij een continue snelheid ongeveer 2 uur rijplezier. Dit is ook precies waarvoor de E-step uitgevonden is.

Boost je adrenaline met de Trendiamo Performance II elektrische step

De Trendiamo Performance II is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een nog luxer model dan de Trendiamo Off-road. Met 2 motoren van 1200 watt haalt deze elektrische step een indrukwekkende snelheid van 60 kilometer per uur. Het stuur van de elektrische step is in hoogte verstelbaar, waardoor je altijd comfortabel kunt rijden zonder last van spierpijn. 

Dankzij het lichte gewicht en de eenvoudige demontage kun je de Trendiamo Performance II gemakkelijk meenemen op vakantie of in de trein. De step beschikt over extra dikke 12 inch banden met profiel, waardoor lekke banden vrijwel geen kans krijgen. Met een gemiddeld gebruik kun je zo’n 40 kilometer rijden op een volle accu, die binnen 6 tot maximaal 8 uur weer volledig opgeladen kan worden. 

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee