Trendiamo Off-Road

De Trendiamo Off-Road is een volledig inklapbaar elektrische step die je overal mee naar toe kunt nemen.

Specificaties

De Trendiamo Off-Road is een van de weinige elektrische steps die je volledig kunt inklappen. In een paar simpele stappen wordt hij zo plat dat hij prima past in de kofferbak van een auto. Eventueel bespaar je zo ook ruimte in het OV en kun je hem daar ook in meenemen. Met 3 versnellingen schakel je binnen een minuut al van 0 naar 25 kilometer per uur maximaal.

Alles wat je moet weten over de Trendiamo Off-Road elektrische step

Het Italiaanse merk Trendiamo heeft een prachtige en extra brede elektrische step op de markt gebracht met een zadel. De Trendiamo Off-Road ziet er niet alleen stoer uit, maar hij is ook nog uiterst functioneel! Hij heeft een sterke 1000 watt motor waarmee je niet alleen snel kunt gaan, maar ook nog eens veel comfort hebt. Bovendien beschikt over vering, waardoor je (bijna) niks voelt als je over een hobbel rijdt. 

Ontdek het comfort van een nieuw zadel en bredere banden

De Trendiamo Off-Road beschikt over een zadel wat je eenvoudig erop kunt zetten of eraf kunt halen voor de optimale E-step ervaring. Daarnaast heeft hij 12 inch banden met diepe groeven die alle oneffenheden in de weg kunnen opvangen. Bovendien gaan deze sterke banden niet zomaar lek, want de kans op een lekke band is minimaal.

Tevens beschikt hij over krachtige schokbrekers die bijna alle drempels of gaten in de weg kunnen laten verdwijnen. Hierdoor lijkt het net alsof je over een gladde weg rijdt en rijcomfort is toch zeker zo belangrijk als snelheid.

De voordelen van een volledig inklapbare elektrische step

Het grootste voordeel van de Trendiamo Off-Road is toch wel dat hij volledig inklapbaar is. Je kunt het zadel eenvoudig demonteren en dan vouw je hem als het ware op. Hierdoor leent deze E-step zich prima om mee te nemen in het openbaar vervoer. Echter kun je hem zo ook makkelijk in de kofferbak doen om mee te nemen tijdens een dagje uit of een vakantie.

Verleg je grenzen met de Trendiamo Off-Road elektrische step: een nieuwe dimensie van buitenactiviteiten”

De Trendiamo Off-Road is een gebruiksvriendelijke elektrische step omdat hij beschikt over een breder opstap gedeelte. Daarnaast heeft hij een snelheid van 25 kilometer per uur en kun je met een volle accu ongeveer 25 kilometer rijden. Hij heeft slechts 6 uur de tijd nodig om volledig opgeladen te zijn. 

Tevens ervaar je ook wel echt veel gebruiksgemak. Hij heeft namelijk erg krachtige schokbrekers en een elektro motor van 1000 watt waarmee je over iedere soort weg comfortabel kunt rijden. De 12 inch banden zijn ook nog eens voorzien van diepe groeven. Deze groeven voorkomen niet alleen de kans op een lekke band, maar ze zorg ook weer voor nog meer rijcomfort.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee