Techno PRO premium

De Techno PRO premium is een betaalbare luxe elektrische step waarmee je 30 kilometer per uur kunt rijden.

Specificaties

De Techno PRO premium elektrische step van het merk Technozom is zeker een aanrader voor iedereen die wil beginnen met duurzaam vervoer. Het is namelijk niet alleen een betaalbare E-step, maar hij beschikt ook over dubbele vering. Dit is echt een wereld van verschil als je kijkt naar het rijcomfort. Zo voel je bijna niets van hobbels in de weg!

Hoe de Techno PRO premium elektrische step je dagelijkse reizen gemakkelijker maakt

Het dagelijks reizen kan een stuk duurzamer en dat ziet de Europese Unie ook in. Daarom zijn ze steeds harder bezig met het maken van een wet die de elektrische step legaliseert en dan is de Techno PRO premium een echte aanrader. Je kan met deze E-step namelijk 25 kilometer per uur rijden en een afstand van maximaal 25 km afleggen.

De combinatie van een 350 watt motor en dubbele vering zorgt er dan ook nog eens voor dat je comfortabel en snel kunt reizen. Deze krachtige motor zorgt ervoor dat je binnen enkele seconde op een goede snelheid zit. De dubbele vering is echt weer een verschil voor de rijervaring, want je gaat vlekkeloos over oneffenheden in de weg!

Hoe haal je het maximale uit de batterij van je E-step?

Als je het maximale uit de batterij van de Techno PRO premium elektrische step wil halen dan zijn er een aantal dingen waar je op kan letten. Bij een gemiddelde snelheid gaat hij ongeveer 25 kilometer mee. Echter als je veel de maximale snelheid rijd kan dit een stuk minder zijn. Andersom bij een lagere snelheid dus, kan het juist weer zijn dat hij 30 kilometer of meer meegaat.

Geniet van moeiteloos cruisen met deze stijlvolle elektrische step

Naast een praktische elektrische step is de Techno PRO premium  ook nog een eyecatcher. Deze stijlvolle step heeft een slank design, wat goed past in de tijdloze geest. Daarnaast hebben ze slechts van 2 kleuren gebruik gemaakt zwart en zilver. Hierdoor is de step echt uniseks en rijden er zowel mannen alsmede vrouwen mee op eigen terrein.

De Veelzijdigheid van de Techno PRO premium

De Techno PRO premium beschikt over alles wat je nodig hebt voor de korte ritten van maximaal 25 kilometer. Hij heeft een krachtige motor en dubbele vering voor optimaal rijcomfort. Echter is hij ook 100% waterdicht en daardoor is de levensduur ook een stuk langer. Standaard krijg je 2 jaar garantie, maar hij kan nog wel langer meegaan bij normaal gebruik.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee