Techno Lite Elektrische step voor volwassenen

De Techno Lite Elektrische step voor volwassenen is erg goedkoop en toch rijd hij meer dan 20 kilometer per uur!

Specificaties

Beste prijs bij:

De Techno Lite Elektrische step voor volwassenen is het kleinere broertje van de Techno Premium elektrische step. Hij weegt slechts 9kg waardoor je hem ook makkelijk mee kunt nemen in het openbaar vervoer of op vakantie. Met een paar simpele stappen ben je binnen een minuut klaar om de weg op te gaan. Een ander voordeel is dat hij in meerdere kleuren leverbaar is, waardoor je hem dus echt kunt personaliseren aan je eigen smaak.

De indrukwekkende prestaties van de Techno Lite Elektrische step voor volwassenen

Ondanks de lage prijs van de Techno Lite Elektrische step voor volwassenen heeft hij toch indrukwekkende prestaties. Hij beschikt namelijk over een 250 watt motor waarmee je maximaal 23 kilometer per uur kunt rijden. Daarnaast heeft hij ook 6,5 inch anti-lek banden, je hoeft dus niet snel bang te zijn voor een lekke band onderweg. Bovendien heeft hij 3 versnellingen waarmee je binnen een minuut kunt schakelen van 0 naar 8,15 of 23 kilometer per uur.

Verleng de levensduur van je E-step batterij met deze handige trucs

Er zit een kleine accu in de Techno Lite Elektrische step voor volwassenen die ongeveer 10 a 15 kilometer mee gaat. Als je hard rijd, dan gaat hij wat sneller leeg, maar rijd je zacht dan gaat hij weer wat langer mee. Daarnaast zie je op een vlakke weg ook dat hij net wat meer kilometers weet te halen. Dit komt doordat de motor dan niet op volle toeren hoeft te draaien. In slechts 3 uur laad je hem weer 100% vol.

Een elektrische step voor een betaalbare prijs en met leuke accesoires

Het leuke van de Techno Lite Elektrische step voor volwassenen is dat je hem ook kan uitbreiden met leuke accesoires. Denk hierbij aan een houder voor bijvoorbeeld je telefoon. Echter zien we op dit moment dat veel winkels er ook een slot bij leveren. Zo beveilig je hem net zoals een fiets tegen diefstal.

Waarom de Techno Lite Elektrische step perfect is voor de drukke samenleving waarin we leven

Voor de korte afstanden van maximaal 15 kilometer is de Techno Lite Elektrische step voor volwassenen zeker een oplossing. Met een elektrische step kun je namelijk de drukte ontwijken en overal tussendoor gaan. Er zitten 3 versnellingen op waarmee je snel kunt schakelen naar de maximale snelheid van 23 km/u.

Daarnaast is hij eenvoudig in elkaar te zetten, want de fabrikant geeft aan dat je binnen 1 minuut gebruik kunt maken van deze E-step. Het lichte gewicht van slechts 9 kilo zorgt ervoor dat je hem overal mee naar toe kunt nemen. Voor normaal gebruik is de 250 watt motor meer als voldoende om lekker comfortabel te kunnen rijden.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee