Suotu R1

De Suotu R1 is een betaalbare elektrische step met schokdempers en 3 versnellingen.

Specificaties

Beste prijs bij:

De Suotu R1 is voorzien van een krachtige 6aH accu en een stuk goedkoper als de Suotu M5 elektrische step. Hij kenmerkt zichzelf door zijn lichte gewicht, waardoor je hem makkelijk mee kunt neem in de trein, bus, metro of tram. Eventueel zou je hem ook in een paar seconden kunnen opvouwen en in de kofferbak van de auto mee kunnen nemen. Hij heeft 3 versnellingen waarmee je maximaal 25 kilometer per uur kunt rijden.

Geniet van de Suotu R1 op afstanden tot 20 kilometer

Voor de korte afstanden is de Suotu R1 elektrische step een echte aanrader. Hij is erg goedkoop en levert toch kwaliteit met 20 kilometer afstand en een laadtijd van maximaal 4 uur. Daarnaast hoef je qua snelheid ook niet in te leveren, want met de 350 watt motor rijd je moeiteloos 25 km/u en neem je hellingen tot maximaal 20%. Daarmee is hij dus niet alleen voor woon-werkverkeer geschikt, maar ook voor ontspanning tijden een dagje uit of een vakantie.

Optimaal rijcomfort met een LED display en schokdempers

De Suotu R1 is voorzien van een groot LED display waarop je de belangrijkste dingen zoals de snelheid en accuduur duidelijk kunt aflezen. Een ander groot voordeel aan de voorkant van de step is toch wel de schokdemper. Deze veert zo goed dat je niet tot nauwelijks merkt als je over een hobbel heen rijd. Tevens merk je ook wel dat je vlak rijd door het profiel wat op de 8 inch luchtbanden zit.

Licht in zijn gewicht dus overal mee naartoe te nemen

Met een gewicht van ongeveer 14.6 kg is de Suotu R1 overal mee naar toe te nemen. In een paar simpele stappen heb je binnen een paar seconde de step opgevouwen om mee te nemen. Toch heeft hij ondanks dit lichte gewicht een draagvermogen van 100 kg voor personen met of zonder belading. Daarnaast is het stuur in hoogte te verstellen voor de mensen die kleiner of juist een heel stuk groter zijn.

Betaalbaar en comfortabel: De Suotu R1 elektrische step

De Suotu R1 heeft een gunstig prijskaartje en dat is dan ook echt wel de reden dat hij veel verkocht wordt. Echter is hij ook heel flexibel als je kijkt naar het gewicht en het stuur dat je in hoogte kunt verstellen. Het maakt dus niet uit of je groot of klein bent, want je kunt hiermee spelen zodat hij voor jou op de fijnste stand komt te staan.

Tevens kun je op het heldere LED display direct de statistieken zien, maar belangrijker nog je ziet tijdens het rijden nog hoe vol de accu zit. Zo weet je precies wanneer je een stop moet maken voor het opladen als je net wat verder rijd als die 20 kilometer.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee