Suotu Elektrische Step M5

Kies voor de betaalbare Suotu Elektrische Step M5 met een snelheid van 25 kilometer per uur.

Specificaties

De Suotu Elektrische Step M5 is een krachtige elektrische step voor een betaalbare prijs. De 350 watt motor is gemaakt voor een minimale levensduur van 10 jaar en zorgt naast snelheid ook voor rijcomfort. Hij kan namelijk hellingen maken tot 20% waarmee je goed onder bruggen door kunt of de heuvels in kunt rijden. Daarnaast heeft hij off-road banden, waarmee je dus niet alleen de weg, maar ook de onverharde wegen op kunt.

Verander je dagelijkse rit in een energieboost met de Suotu Elektrische Step M5

Het grootste verschil met andere elektrische steps is dat de Suotu Elektrische Step M5 gemaakt is met 10 inch off-road luchtbanden. Hierdoor kun je er bijna overal mee rijden, ook door zandpaden, want de 350 watt motor trekt je er wel doorheen. De maximale snelheid is 25 km/u en je kunt er ongeveer 35 kilometer mee rijden. Een ander pluspunt is dat je hem in 4-6 uur volledig op kunt laden, wat super snel is in deze prijsklasse.

Beleef onvergefelijke momenten met de grote actieradius

De Suotu Elektrische Step M5 beschikt over een actieradius van zo ongeveer 30 tot 35 kilometer en dat is meer als voldoende voor korte en lange ritten. De korte laadtijd zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld naar je werk kunt, maar ook weer aan het einde van de halve dag of hele dag weer terug kunt. Daarnaast heeft hij ook een scherpe witte voorlamp waarmee je zon 13,5 meter zicht hebt. Dit maakt hem dus ook geschikt voor de vroege en late uren of donkere dagen.

De elektrische step met superieure prestaties op steile hellingen en een levensduur van 10 jaar!

Met een ontwerp voor een levensduur van minimaal 10 jaar springt de Suotu Elektrische Step M5 er wel echt uit. Hij heeft een krachtige motor, een goede snelheid, maar nog belangrijker ook een lang rijbereik van ongeveer 35 kilometer. Daarnaast heeft hij een dubbel remsysteem, waarmee je voor en achter gelijktijdig kunt remmen. Hij beschikt daarnaast over een slim batterijsysteem waarmee het rijbereik zo’n 5 kilometer kan oplopen tot maximaal 40 kilometer.

Maak je dagelijkse ritten leuker en efficiënter met de Suotu Elektrische Step M5!

Je dagelijkse ritten maken met de Suotu Elektrische Step M5 is een wereld van verschil. Het gaat sneller als lopen of fietsen en toch kost het fysiek niet zoveel energie. Het slimme batterijsysteem van deze step zorgt er tevens ook nog eens voor dat je wat extra rijbereik kunt opbouwen met bijvoorbeeld remmen. Bovendien heb je naast het rijcomfort ook een goede wendbaarheid, want je kan prima met de E-step door smalle steegjes of wegen heen verplaatsen.

Dit scheelt je niet alleen in tijd, maar ook in afstand, waardoor je uiteindelijk nog langer kunt genieten op een efficiënte manier. Kortom het is een investering in de toekomst die je 10 jaar lang veel rijplezier kan geven volgens de fabrikant.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee