SturdyMove U11 elektrische step met app

De SturdyMove U11 is een krachtige E-step die voorzien is van een accu die tot wel 60 kilometer mee gaat zonder tussendoor op te moeten laden.

Specificaties

Beste prijs bij:

De SturdyMove U11 is een betaalbaar alternatief voor de SturdyMove T1 met een rijbereik van 60 kilometer en een topsnelheid van 35 kilometer per uur. De step is te bedienen via het stuur en de display, maar je kunt ook de speciale app hiervoor gebruiken. Daarmee kun je de belangrijkste statistieken zien, cruisecontrol instellen of een slot instellen dat alleen jij open krijgt!

Ervaar ultieme vrijheid op wielen met de SturdyMove U11

Met de 500 watt motor is de SturdyMove U11 een echt snelheidsmonster die niet 25 kilometer per uur gaat, maar zelfs 35 kilometer per uur. Tevens is hij voorzien van dubbele schokbrekers en beschikt hij over een speciale parkeerstand voor optimaal rijcomfort. De 9 inch banden met profiel zorgen er in combinatie met de krachtige motor en schokbrekers voor dat je snel optrekt en weinig tot niets merkt van hobbels.

Ga voor plezier met de elektrische step, die tot wel 35 km/u gaat en uitgerust is met betrouwbare 9 inch banden!

De SturdyMove U11  heeft een snelheid van maximaal 35 kilometer per uur die je met verschillende versnellingen kunt bereiken. Hij is niet alleen 10 kilometer per uur sneller, maar ook trekt hij super snel op binnen enkele seconden met de 500W motor. Tevens kun je uit gaan van een veilige en comfortabele rit, want hij beschikt over extra brede 9 inch banden voor een goede liggen op de weg. Hij kan ook nog eens veel dragen (150 kg) qua personen en belading!

Rijden op een elektrische step was nog nooit zo gemakkelijk dankzij deze handige app

Een van de leuke extraatjes van de SturdyMove U11  naast snelheid is toch wel dat je hem met een app kunt bedienen. Zo kun je via de app cruise control instellen, zodat je continue op dezelfde snelheid blijft rijden. Daarnaast kun je met bluetooth of NFC ook een diefstalslot instelllen. De motor kan dan alleen gestart worden met jouw telefoon. Natuurlijk kun je hier ook belangrijke statistieken in zien zoals de actuele batterijstatus, snelheid en afgelegde afstand.

Snelheid en vrijheid gegarandeerd met de SturdyMove U11 – Bereik 35 km/u op deze elektrische step!

De SturdyMove U11  geeft je echt een gevoel van vrijheid, want je kunt er ongeveer 60 kilometer mee rijden zonder hem op te laden. Daarnaast heeft hij ook een hogere snelheid van 35 kilometer per uur. Daarmee is hij sneller als een fiets of E-bike en ben je dus ook eerder van A naar B. Daar krijg je natuurlijk ook een adrenaline boost van!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee