SturdyMove S9+ Elektrische step

De krachtige SturdyMove S9+ Elektrische step brengt je met 45 kilometer per uur snel van A naar B.

Specificaties

Beste prijs bij:

De SturdyMove S9+ elektrische step heeft veel meer power als de SturdyMove 365 PRO, maar daar zit uiteraard wel een prijskaartje aan. Deze elektrische step heeft een snelheid van 45 km per uur en je kunt er 50 tot 70 kilometer mee rijden voordat je hem op moet laden. Als hij leeg is duurt het slechts 4 tot 5 uur voordat je hem weer volledig op kunt laden. Echter is het mooiste van alles dat je hem in verschillende kleuren kunt bestellen waardoor het echt een persoonlijk item wordt.

Verleg je grenzen met de SturdyMove S9+ Elektrische step PRO: Gaan waar je wilt, wanneer je wilt!

Je kunt je grenzen flink verleggen met de SturdyMove S9+ Elektrische step die tot wel 45 km/u rijd. Hij is namelijk voorzien van een krachtige accu, waarmee je ongeveer 50 tot 70 kilometer kunt rijden. Dit maakt hem niet alleen geschikt voor de korte afstanden, maar ook de langere ritten. Voor de korte afstanden betekend het gewoon wat minder vaak opladen. Bovendien profiteer je ook echt van de 10 inch off road banden die voor optimaal rijcomfort zorgen.

Verken heel Nederland op een elektrische step met 45km/u snelheid en off road banden

Door te schakelen met verschillende versnellingen kun je met de SturdyMove S9+ Elektrische step tot wel 45 km/u rijden. Hij heeft een krachtige 800 watt motor die ervoor zorgt dat je binnen korte tijd op de deze snelheid zit. Tevens rijd hij ook vlot over de weg doordat hij voorzien is van 10 inch banden met een stevig profiel. Je merkt weinig tot niets van oneffenheden in de weg.

Ervaar het ultieme comfort tijdens je rit met een elektrische step met dubbele en hydraulische vering

De SturdyMove S9+ Elektrische step is voorzien van hydraulische vering aan zowel de voor als achterkant. Dat betekend praktisch gezien als je over een drempel of hobbel in de weg zit je er niets van merkt. Daarnaast kun je zo ook beter je grip houden, wat niet alleen voor het comfort belangrijk is, maar ook de veiligheid.

Ervaar grenzeloze avonturen met de SturdyMove S9+ Elektrische step 50 tot 70 km rijbereik en een topsnelheid van 45 km/u!

Een ding is zeker en dat is dat je met de SturdyMove S9+ Elektrische step ongelofelijke en grenzeloze avonturen kunt beleven. Hij heeft een 800 watt motor die ervoor zorgt dat je binnen korte tijd op 45 kilometer per uur zit. Bovendien kun je er ook lange afstanden mee rijden tot wel 70 kilometer. Rij je constant op topsnelheid dan zal dit wat minder zijn, maar wel zeker 50 kilometer.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee