SturdyMove Aovo M365 PRO

De SturdyMove Aovo M365 PRO  beschikt over een krachtige accu waarmee je 35 kilometer kunt rijden voor een vaste lage prijs!

Specificaties

Beste prijs bij:

Als de SturdyMove 800 PRO boven je budget ligt dan is de SturdyMove Aovo M365 PRO zeker een goed en vooral betaalbaar alternatief. Ondanks de vaste lage prijs heeft deze elektrische step toch geweldige specificaties met een accu die het 35 uur volhoud, een motor van 350 watt en een snelheid van maximaal 31 kilometer per uur. Een leuke extra optie is het bedienen met de app waarbij je leuke functies hebt zoals cruisecontrol of automatische verlichting instellen.

Stap in de toekomst van mobiliteit met de SturdyMove Aovo M365 PRO: Snel, stijlvol en met een indrukwekkend rijbereik!

De SturdyMove Aovo M365 PRO is een stijlvolle E-step voor jong en oud met zijn grijze uiterlijk en rode accenten een echte genderneutrale E-step. Daarnaast si hij ook erg gebruiksvriendelijk want je kunt met het stuur en de versnellingen of de app tot wel 31 kilometer per uur rijden. Op een normale temp of bij het gebruik van de ECO mode kun je er zeker 35 kilometer en soms zelfs nog net wat meer mee rijden. Bij continue snelheid is dit 30 tot maximaal 35 kilometer.

Beleef het gemak en plezier van de elektrische step met 31 km/u snelheid en robuuste 8.5 inch banden!

Je gaat een stuk sneller met de SturdyMove Aovo M365 PRO die niet 25 km/u maar zelfs 31 km/u aan snelheid haalt. Daarnaast rij je ook erg comfortabel met de 8,5 inch luchtbanden met profiel. Hij wordt aangedreven door een 350 watt motor die ervoor zorgt dat je ook hellingen kunt nemen bij een brug of in de heuvels. Last but not least is hij voorzien zowel elektronische remmen alsmede handmatige voor optimale veiligheid.

Ontdek hoe de handige app het rijden op een elektrische step eenvoudiger maak

De SturdyMove Aovo M365 PRO is te besturen via een handige app die je in de Playstore of Applestore kunt downloaden. Hiermee kun je de belangrijkste statistieken zien zoals de afgelegde afstand, snelheid en het batterijniveau. Echter is het ook mogelijk om een cruise control functie in of uit te schakelen. Tevens kun je met de app ook de elektrische step op slot zetten.

Ervaar grenzeloze avonturen met de SturdyMove Aovo M365 PRO: 35 km rijbereik en een topsnelheid van 31 km/u!”

Veel mensen die voor het eerst een elektrische step kopen kiezen voor de SturdyMove Aovo M365 PRO. Dit is namelijk de ideale elektrische step onder de 400 euro vind je er tot op heden geen een die ook 31 kilometer per uur rijd. Daarnaast kun je er veel avonturen mee beleven want de accu gaat 30 tot 35 kilometer mee. Bovendien wordt hij aangedreven door een 350 watt motor waarmee je lekker snel op kunt trekken!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee