SturdyMove 800 Pro

Rij tot wel 50 kilometer per uur met de SturdyMove 800 Pro en geniet daar tot wel 60 kilometer van met een volle accu.

Specificaties

De SturdyMove 800 Pro is een krachtige elektrische step die voorzien is van een 800 watt motor waarmee je een snelheid van 50 kilometer per uur kunt bereiken. Daarnaast kun je met een volle accu tot wel 60 kilometer rijden en het laden gaat ook lekker vlot in maximaal 5 uur tijd. Tevens heeft hij leuke extra’s zoals de bediening met een app en een vingerafdrukslot op het slot. Het met LED verlichte display is voorzien van duidelijke statistieken met verschillende kleuren.

Verken nieuwe horizonten met de SturdyMove 800 Pro over een bereik van maximaal 60 km!

Je kunt tot wel 60 kilometer rijden met de SturdyMove 800 Pro  en dat maakt deze E-step dan ook razend populair. Je kunt hem namelijk gebruik voor de korte afstanden zoals woon-werk verkeer of een dagje naar de stad en hem dan maar een keer in de paar dagen opladen. Echter is hij ook geschikt voor de lange afstanden tot wel 60 kilometer en als je een tussenstop maakt kun je hem bijladen en nog verder weg rijden.

Alles wat je moet weten over dubbele vering en 10 Inch anti-lek banden

De SturdyMove 800 Pro  is voorzien van 10 inch anti-lek banden met een goed profiel zodat je lekker comfortabel kunt rijden. Doordat deze anti-lek zijn heb je ook een stuk minder onderhoud als bij een fiets. Daarnaast zorgt het profiel op de banden ervoor dat je lekker vlak over de weg rijd. Tevens heeft hij ook dubbele vering waardoor je weinig tot niets merkt van drempels.

Bedien je ritje met gemak via een handige app en beveiligd met een vingerafdruk slot

Een leuk extraatje aan de SturdyMove 800 Pro  is toch wel dat hij een vingerafdruk slot heeft. Hiermee kun je hem zo instellen dat hij alleen door jou te bedienen is. Daarnaast is er ook een app beschikbaar waarmee je de belangrijkste statistieken kunt zien. Echter kun je daar ook de instellingen veranderen van je step en aanpassen aan je eigen wensen. Als je een telefoonhouder erbij koopt kun je ook ervoor kiezen om een digitale kilometerteller op de step te zetten zoals je dat kent uit een auto, maar dan in een modernere vorm.

De SturdyMove 800 Pro: De ideale metgezel voor lange ritten met een rijbereik van 60 km

Je kunt de SturdyMove 800 Pro voor lange en korte ritten gebruiken tot wel 60 kilometer. Dit is bij gemmideld gebruik, rij je harder dan kan het wat minder zijn, rijd je zachter dan juist weer wat meer. Daarnaast trekt hij lekker vlot op door zijn 800 watt motor. Tevens heeft hij aan zowel de voor als achterkant vering zitten, zodat je tijdens het rijden niet heen en weer gaat hobbelen.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee