StapStep Pro

De StapStep Pro geschikt voor lange afstanden met een actieradius van 35 km.

Specificaties

Beste prijs bij:

De StapStep Pro is het luxere broertje van de StapStep Lite+. Het grootste verschil zit hem in het rijbereik want dat is bij dit model 35 kilometer. Ook dit is een model met ondersteuning en dat betekend dat deze ook legaal is in Nederland. Hij valt onder de categorie bijzondere bromfietsen en gaat 25 kilometer per uur. Deze elektrische step is bovendien super veilig, want je kunt hem alleen starten met het indrukken van een knop.

Leer de unieke voordelen kennen van de StapStep Pro

Er zijn meerdere voordelen aan de StapStep Pro elektrische step. Hij heeft namelijk een sterk accu waarmee je tot wel 35 km kunt rijden. Bovendien laad je hem in maximaal 5 uur weer volledig op. Bovendien zit er een elektrische rem op voor nog meer veiligheid. Deze remt namelijk niet alleen af, maar hij schakelt ook de motor uit. Tevens is hij ook geschikt voor de donkere dagen met zijn felle voor- en achterlamp.

Legale elektrische step Nederland

De StapStep Pro is een legale elektrische step in Nederland en dat betekend dat je er ook de weg mee op kan. Bovendien kun je jezelf en de step ook verzekeren bij diverse verzekeringsmaatschapijen. Kies altijd voor een goede dekking, want een ongelukje zit in een kleine hoek. Door de slimme sensoren in de step stopt hij automatisch na een x aantal seconde. Dit zorgt voor optimale veiligheid en rijcomfort!

Laat je innerlijke avonturier los en daag jezelf uit met topsnelheden

Er zitten maar liefst 4 versnellingen op de StapStep Pro waarmee je maximaal 25 kilometer per uur gaat. De step werkt vanzelf, maar na 8 seconde gaat de motor automatisch afzwakken. Dit is namelijk voor de veiligheid en zodra je onder de 15 kilometer per uur komt moet je weer even een step geven om hem opnieuw op snelheid te krijgen. Je hoort ook geluid wanneer dit gebeurt en dit proces herhaalt zich keer op keer. Als je eerder gas wil minderen kun je de remmen gebruiken.

Waarom de StapStep Pro dé elektrische step is die je niet wilt missen

De StapStep Pro is een van de weinige legale elektrische steps en hij gaat ook nog eens 25 kilometer per uur. Daarnaast heeft hij 4 versnellingen, want in de stad kun je niet zo hard rijden als daarbuiten. Bovendien heeft hij sterke achtervering zodat je nog meer rijcomfort krijgt. Daarnaast is hij ook gewoon erg gunstig geprijsd en kun je met een accu ongeveer 35 kilometer rijden.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee