StapStep Pro+ legale elektrische step

Met de StapStep Pro+ rijd je tot wel 55 kilometer op een accu!

Specificaties

Beste prijs bij:

De StapStep Pro+ heeft een nog grotere actieradius als zijn jongere broertje de StapStep Pro elektrische step. Tevens heeft hij achter ook nog extra sterke vering. Tijdens het rijden voel je dat oneffenheden in de weg je reis niet hoeven te belemmeren. Met een gewicht van slechts 15 kg kun je hem ook overal mee naar toe nemen. In een paar simpele stappen vouw je hem op en kan je hem in het openbaar vervoer gebruiken of in de kofferbak van de auto meenemen op vakantie.

Maak kennis met de unieke voordelen van de StapStep Pro+

We laten je in het kort kennis maken met de voordelen van de StapStep Pro+. Allereerst heeft hij een rijbereik van 50 tot 55 kilometer en laad je hem op van 0 naar 100 in maximaal 7 a 8 uur. Daarnaast heeft dit luxere model aan zowel de voor als achterkant vering zitten. Hierdoor merk je bijna niets van drempels of hobbels.

Bovendien zit er een multifunctioneel LED display op deze E-step. Hier kun je de snelheid op zien, maar ook hoeveel accu je nog hebt om te rijden. Zo kun je precies inschatten wanneer je hem aan de lader moet gaan leggen. Tevens hebben de 8 inch banden een profiel waardoor je nog comfortabeler rijd.

De opkomst van de legale elektrische step in Nederland

De legale elektrische step is anno 2023 erg in opkomst in Nederland en daar valt de StapStep Pro+ onder. Hij is namelijk voorzien van stepondersteuning en daarmee kwalificeert hij zich tot de categorie bijzondere bromfietsen, net als de E-bike. Dit betekend dat je jezelf ook kunt verzekeren van WA tot All-risk. Tevens heb je zowel een elektrische alsmede een trommelrem voor extra veiligheid. De elektrische rem werkt niet alleen op de wielen, maar hij zorgt er ook voor dat de motor stopt.

Maximaliseer je rijervaring met een elektrische step

Als je voor het eerst een elektrische step gaat kopen dan is de StapStep Pro+ zeker een aanrader. Hij is namelijk geschikt voor zowel de korte alsmede lange ritten. De accu gaat tot wel 55 kilometer mee, dus je kunt er ver mee rijden, maar ook meerdere dagen korte afstanden. Bovendien zitten er 4 versnellingen op de elektrische step, waarmee je binnen korte tijd van 0 naar 25 km/u schakelt.

Boost je mobiliteit met de StapStep pro+: De perfecte elektrische step voor onderweg

De StapStep Pro+ is zeker een goede elektrische step die ons helpt bij de keuze voor duurzaam vervoer. Hij weegt slechts 16 kg en is makkelijk op te vouwen. Hierdoor kun je hem niet alleen in de stad, maar ook daarbuiten gebruiken. Veel mensen nemen hem mee in het openbaar vervoer of op vakantie. Zo kan je net wat sneller van A naar B komen op een maximale snelheid van 25 kilometer per uur.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee