StapStep Lite+

Ontdek de StapStep Lite+ een van de eerste legale E-steps in Nederland.

Specificaties

Beste prijs bij:

De StapStep Lite+ is een elektrische step die een snelheid van 25 kilometer per uur kan halen. Bovendien heeft hij een goede accu waarmee je 20 tot 25 kilometer kunt rijden. Deze is op te laden in maximaal 6 uur tijd. Tevens beschikt hij over slimme sensoren die meten of jij aan het steppen bent of niet. Dit is niet alleen voor comfort, maar ook een stukje voor de veiligheid.

Maak kennis met de revolutionaire StapStep Lite+

In Nederland zien we de StapStep Lite+ als revolutionaire omdat er maar weinig steps zijn die we legaal mogen gebruiken. Echter is dit wel een hele bijzondere step! Hij heeft slechts een gewicht van 13 kg, maar biedt toch ondersteuning voor maximaal 120 kg aan gewicht. Dit is niet alleen de persoon, maar ook de belading die hij of zij bij zicht heeft. Daarnaast heeft hij 8 inch banden voor een optimaal rijcomfort.

Legale elektrische step Nederland

De StapStep Lite+ is een van de weinige legale elektrische steps in Nederland anno 2023. Dit komt doordat hij beschikt over trapondersteuning en slimme sensoren, waardoor hij precies kan waarnemen wat jij doet. Om deze reden valt hij dan ook net als de elektrische fiets onder bijzondere bromfietsen. Met een top snelheid van 25 km/u en een actieradius van 20 tot 25 kilometer is dit de ideale E-step voor in de stad of beginners.

Laat je innerlijke avonturier los en daag jezelf uit met topsnelheden

Met de StapStep Lite+ kun je een snelheid halen van 25 kilometer per uur. Binnen enkele seconden zit je hierop als je snel schakelt met de versnellingen. Er zitten 4 versnellingen op zodat je op de drukke gedeeltes ook een stuk langzamer kunt rijden. Niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor de andere. Met de sportstand zit je zo op die 25 km/u als je dat wil.

Waarom de StapStep Lite+ een must-have is voor jong en oud!

De StapStep Lite+ is een echte must have aangezien het op dit moment een van de weinige legale E-steps in Nederland is. Je mag hier dus ook gewoon de openbare weg op en je kunt jezelf ook verzekeren. Bovendien heeft hij een breed opstap gedeelte en een draagkracht van 120 kg. De accu gaat zon 25 kilometer mee en je kunt maximaal 25 km/u rijden.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee