SoFlow SOX E-Scooter

De SoFlow SOX E-Scooter is een prachtige futuristische elektrische step qua design.

Specificaties

Beste prijs bij:

De SoFlow SOX E-Scooter is een echte eyecatcher, vooral als je naar de wielen van deze elektrische step kijkt. Sommige mensen noemen het niet voor niets donut wielen. Bovendien heeft hij ook een prima actieradius van 30 kilometer. Daarnaast kun je met 3 versnellingen en een 300 watt motor tot maximaal 25 kilometer per uur rijden.

Waarom de SoFlow SOX E-Scooter perfect is voor jong en oud

Als je op zoek bent naar een step voor jong en oud dan is de SoFlow SOX E-Scooter zeker een aanrader. Deze step beschikt niet alleen over een futuristisch design, maar ook op andere elementen is hij een eyecatcher. Zo zie je een klein en rond display waarop je de snelheid kunt volgen en de actuele status van de batterij. Daarnaast heeft hij felle LED verlichting, waardoor jij beter kunt zien in het donker en waardoor je ook door andere weggebruikers gezien wordt.

Haal het beste uit elke rit met de magische Soflow app!

De SoFlow SOX E-Scooter is ook te bedienen met de Soflow app. Als je echt het maximale eruit wil halen, dan lees je de digitale handleiding die ook in de app zit. Daarnaast kun je ook hippe accesoires rechtstreeks bij Soflow zelf bestellen. Bovendien kun je ook de statistieken bekijken zoals snelheid, batterij niveau en afgelegde afstand. Tevens kun je hem ook tegen diefstal beschermen door de step met een bluetooth verbinding of via de NFC chip te koppelen.

Geniet van een adrenalinekick terwijl je met hoge snelheden over de weg zwiert

Met een snelheid van 25 km/u krijg je op de SoFlow SOX E-Scooter echt wel een adrenaline kick. Zeker als je hem voor de eerste keer bestuurd, want je verwacht het niet bij een step. Daarnaast kun je ook kleine hellingen nemen met de 300 watt motor. Dit zorgt ervoor dat je dus ook moeiteloos over drempels gaat. Tevens weegt hij ook niet zoveel, waardoor je zo op die top snelheid bent!

Maak van de SoFlow SOX E-Scooter jouw sidekick en geniet van moeiteloos cruisen door de stad.

De SoFlow SOX E-Scooter is meer als alleen een eyecatcher met zijn Zwitserse design. Hij trekt niet alleen de aandacht, maar binnen een paar seconde zit je op 25 kilometer per uur. Tevens is hij ook nog super veilig, want hij beschikt over felle en zichtbare LED verlichting. Daarnaast kun je hem met zowel het display alsmede een app bedienen. Dit maakt hem dus geschikt voor zowel jong alsmede oud!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee