SoFlow SO4 Pro

De SoFlow SO4 Pro is een premium model qua design en levert ook nog eens goede prestaties.

Specificaties

Beste prijs bij:

De SoFlow SO4 Pro is weer wat luxer en geavanceerder als de SoFlow SO3 Gen 2. Met zijn lichte gewicht is hij in een paar simpele stappen op te vouwen en kun je hem overal mee naar toe nemen. Daarnaast is hij ook nog eens voorzien van LED verlichting en knipperlichten, zodat je ook op veiligheid kunt rekenen.

Ontdek waarom de SoFlow SO4 Pro elektrische step jouw nieuwe favoriete vervoersmiddel is om de stad te verkennen

Veel mensen die de SoFlow SO4 Pro hebben gekocht zien dit als hun favoriete vervoersmiddel. Dit komt doordat het echt een krachtige elektrische step is. Hij heeft namelijk niet alleen een top snelheid, maar hij kan ook hellingen nemen van maximaal 33%. Daarnaast gaat de accu wel tot 40 kilometer mee bij een gemiddelde snelheid. Veel mensen hoeven hem hierdoor niet dagelijks op te laden.

Slimmer rijden, meer vreugde: ontdek de magie van de Soflow app!

Als je de SoFlow SO4 Pro gaat kopen, dan is het ook handig om te weten dat hij over een app beschikt. Hiermee kun je de statistieken bekijken van de batterij en afstand, maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kun je de elektrische step koppelen aan je smartphone en hem voorzien van een slot. Dieven kunnen dan zonder jouw smartphone niets meer met deze step. Bovendien kun je ook andere handige instellingen regelen en ook kun je er de handleiding in vinden.

Ervaar het plezier van razendsnel rijden op deze superieure E-step met indrukwekkende duurzaamheid

De SoFlow SO4 Pro is gemaakt van duurzame materialen waardoor hij een lange levensduur heeft. Hij heeft 10 inch banden met een goed profiel die ervoor zorgen dat je lekker comfortabel kunt rijden. Bovendien worden kleine gaatjes automatisch gevuld en is de kans op een lekke band nihil. Daarnaast zorgt de krachtige 500 watt motor ervoor dat je binnen korte tijd op 25 kilometer per uur zit.

Waarom de SoFlow SO4 Pro elektrische step jouw nieuwe bestie wordt

Inmiddels zien we dat de SoFlow SO4 Pro al voor veel mensen hun bestie is geworden. Deze elektrische step heeft een indrukwekkende actieradius van 40 kilometer en een top snelheid van 25 kilometer per uur. Daarnaast wordt hij aangedreven door een sterke 500 watt motor die ervoor zorgt dat je ook de heuvels of viaducten op kunt rijden. Tevens hebben de 10 inch banden een sterk profiel en ervaar je optimaal rijcomfort en weinig onderhoud.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee