SoFlow SO4 Gen 3

Geniet van meer rijcomfort met de SoFlow SO4 Gen 3 die een motor van 450 watt en een maximale belasting van 150 kg heeft.

Specificaties

Als je wat meer kilometer wilt rijden als dat je op de SoFlow SO2 kunt, dan is de SoFlow SO4 Gen 3 een echte aanrader. Deze elektrische step heeft een krachtige accu waarmee je 30 kilometer kunt rijden. Bovendien heeft hij ook maar een korte oplaadtijd van maximaal 3 uur. Tevens kun je er net als met bijna iedere E-step 25 kilometer per uur mee rijden. Ook zitten er leuke extra functies verborgen in de Soflow app, waar we later uitgebreid bij stil staan.

Ontdek de vrijheid van elektrisch reizen met de betaalbare SoFlow SO4 Gen 3 step!

De SoFlow SO4 Gen 3 is prima geschikt voor de mensen die willen overstappen op duurzaam vervoer en ultieme vrijheid willen ervaren. Hij beschikt over een 450 watt motor waarmee hij binnen enkele seconde van 0 naar 25 km/u schakelt. Daarnaast is het een hele stevige E-step want hij ondersteund niet maximaal 120kg, maar zelfs 150 kg. Ook voor de mensen met een maatje meer is er een krachtige en snelle elektrische step op de markt gekomen met deze 3 generatie!

Geniet van elke kilometer met de Slimme Soflow app!

In de Soflow app kun je verschillende dingen doen met je nieuwe SoFlow SO4 Gen 3. Zo kun je bijvoorbeeld statistieken inzien zoals de afstand die je gereden hebt en hoeveel je nog kunt rijden. Daarnaast zitten er ook handige functies op voor de verlichting en zelfs een cruise control functie zodat jij alleen hoeft te sturen! Er zit ook een functie op waarmee je de E-step tegen diefstal kunt beschermen met een startonderbreker.

Razendsnel en betrouwbaar: ontdek de indrukwekkende specificaties van onze favoriete elektrische step

Met de SoFlow SO4 Gen 3 maak je een razend snelle start. Deze wordt door een 450 watt motor aangedreven en daarmee kan hij super snel op een hoge snelheid zitten. Daarnaast heeft hij 8.5 inch luchtbanden die zorgen voor optimaal rijcomfort. Tevens kan hij door de krachtige motor ook nog eens hellingen nemen van maar liefst 20%.

Woon je in een gebied met veel bruggen, viaducten of heuvels, dan is dit geen probleem voor deze elektrische step. Daarnaast is er ook aan de veiligheid gedacht en zit er niet alleen verlichting op, maar ook reflectoren en richtingaanwijzers. Bovendien is hij spatwater dicht en kan hij dus ook wel tegen een regenbui!

Ontdek waarom de SoFlow SO4 Gen 3 een absolute must-have is voor alle avonturiers

Voor de mensen die veel een elektrische step willen gaan gebruiken is de SoFlow SO4 Gen 3 perfect. Hij heeft een goede prijs en kwaliteit verhouding, want je krijg niet alleen een krachtige accu, maar ook een sterke motor. Tevens kun je hem met de app ook nog eens beveiligen tegen diefstal. Dit doe je door gebruik te maken van een NFC tag of bluetooth en hem te koppelen aan je telefoon. Selecteer hiervoor de functie startonderbreker en binnen een minuut is al hij beveiligd!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee