SoFlow SO3 Pro

Ontdek het indrukwekkende rijbereik van 35 kilometer en geniet van een snelheid van 25 kilometer per uur op de SoFlow SO3 Pro elektrische step.

Specificaties

Beste prijs bij:

Als je op zoek bent naar een betaalbaar alternatief voor de SoFlow SOX E-scooter is de SoFlow SO3 Pro elektrische step. Het is een betaalbare elektrische step met een snelheid van 25 kilometer per uur. Hij wordt aangedreven door een 350 watt motor, waardoor hij binnen korte tijd op topsnelheid zit. Bovendien heeft hij een actieradius van 35 kilometer, genoeg voor meerdere dagen rijden of lange afstanden!

Waarom de SoFlow SO3 Pro iedereen zal bekoren, van jong tot oud!

De SoFlow SO3 Pro elektrische step is geschikt voor jong en oud. Hij heeft namelijk een modern en stoer design wat niet alleen tijdloos is, maar ook genderloos. Daarnaast heeft hij een krachtige accu waarmee je 35 kilometer kunt rijden en die je maximaal 5 uur moet opladen. Tevens heeft hij een schijfrem aan de voorzijde en een elektrische rem aan de achterzijde voor optimaal rijcomfort.

Verander gewone ritten in buitengewone avonturen met behulp van de betoverende Soflow app

Met de Soflow app kun je de favoriete instellingen instellen van je SoFlow SO3 Pro elektrische step. Denk hierbij aan automatische verlichting, cruise control of een diefstal slot. Bovendien kun je ook navigeren wat je reis een stuk comfortabeler maakt. Zo kun je de korste route nemen voor het besparen van batterij of een toeristische route wanneer je wil genieten van het uitzicht.

Tevens is het ook mogelijk om direct de handleiding te raadplegen als je bijvoorbeeld een foutmelding krijgt. Daarnaast kun je via de app ook leuke accesoires uitzoeken voor je elektrische step. In geval van nood kan je ook technische ondersteuning vragen van het merk Soflow zelf. Let wel goed op dat je nog een geldende garantie hebt, want anders kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Verleg je grenzen met topsnelheden: kom in actie voor een onvergetelijk avontuur op de weg!”

De SoFlow SO3 Pro elektrische step beschikt over 8.5 inch banden met profiel die zorgen voor optimaal rijcomfort. Dat in combinatie met 350 watt motor zorgt niet alleen voor rijcomfort, maar ook dat je snel op topsnelheid zit. Tevens 9is deze step ook geschikt voor de avonden, want hij beschikt over voor en achterlicht, maar ook knipperlichten. Hierdoor zie je zelf niet alleen een stuk beter, maar ben je ook beter zichtbaar voor andere weggebruikers.

Maak van elke rit een avontuur met de SoFlow SO3 Pro als jouw trouwe metgezel

Het is echt een avontuur om te rijden met de SoFlow SO3 Pro elektrische step. Je kunt hem zowel handmatig aan het stuur bedienen alsmede met een app. Het voordeel van de app is dat je er ook een toestelgebonden diefstal slot op kunt zetten. Dit doe je door hem met je smartphone te koppellen d.m.v. bluetooth of de NFC chip. Daarnaast heeft hij een 10.5 Ah accu waarmee je tot wel 35 kilometer kunt rijden op 1 accu.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee