SoFlow SO3 Gen 2

Rij 25 kilometer per uur met de super snelle SoFlow SO3 Gen 2 elektrische step.

Specificaties

Beste prijs bij:

De SoFlow SO3 Gen 2 is zelfs nog goedkoper als de SoFlow SO2 Air Gen 3 . Echter kan ook deze elektrische step 30 kilometer rijden zonder op te laden en heeft hij een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Hij heeft een krachtige 350 watt motor die er niet alleen voor zorgt dat je snel optrekt, maar ook dat je hellingen tot wel 18% kunt nemen.

Waarom de SoFlow SO3 Gen 2 elektrische step jouw nieuwe favoriete vervoersmiddel wordt

Voor de mensen die de overstap naar duurzaam vervoer willen maken is de SoFlow SO3 Gen 2 zeker een aanbeveling. Voor een scherpe prijs kun je heel wat kilometer rijden en hij is ook snel van 0 naar 25 kilometer per uur. Daarnaast kun je hem niet alleen handmatig, maar ook door middel van een app bedienen. Hij heeft 9 inch luchtbanden die zorgen voor optimaal rijcomfort.

Laat je verrassen door de handige Slimme Soflow app en geniet van iedere kilometer!

Met de SoFlow app kun je de SoFlow SO3 Gen 2 beveiligen tegen diefstal en duidelijke inzage krijgen in je statistieken. Je ziet hier namelijk niet alleen het batterijniveau in, maar ook de afgelegde afstand. Tevens zit er ook navigatie in deze app waarmee je de route alvast kunt instellen. Tevens verkoopt SoFlow via de webshop een telefoonhouder, zodat je alleen maar hoeft te kijken naar deze route.

Je ziet niet alleen de afstand, maar ook de tijd die het kost om van A naar B te komen. Mocht er een fout optreden, dan heb je ook altijd de handleiding bij de hand om dit op te lossen. Tevens kun je ook heel gemakkelijk andere accesoires voor je E-step bestellen vanuit deze app.

Ontdek de ultieme snelheid en duurzaamheid van deze E-step

De SoFlow SO3 Gen 2 is duurzaam ontworpen en er is ook gebruik gemaakt van materialen die een lange levensduur hebben. Tevens is hij spatwaterdicht, wat betekend dat een regenbui je niet hoeft te verhinderen. Daarnaast is hij super snel op te laden in maximaal 3 uur tijd. Dit betekend dat hij ook goed geschikt is voor de langere afstanden.

Verlies jezelf in de vrijheid met de SoFlow SO3 Gen 2 elektrische step

Qua prijs en kwaliteit verhouding is de SoFlow SO3 Gen 2 zeker een aanrader. Hij heeft een groot rijbereik van wel 30 kilometer en het kost je slechts 3 uur om de accu van 0 naar 100% op te laden. Tevens is hij ook te bedienen met een app en te beveiligen met een diefstalslot. Daarnaast weegt hij slechts 14,5 kg, waardoor je hem overal mee naar toe kunt nemen.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee