SoFlow SO2 Zero E-step

Rij tot wel 20 kilometer zonder op te laden met de SoFlow SO2 Zero E-step.

Specificaties

Beste prijs bij:

De SoFlow SO2 Zero E-step is een elektrische step die 25 kilometer per uur rijd en een accu heeft die 20 kilometer mee kan gaan. Het merk Soflow heeft gekozen voor een authentiek en kleurrijk design, waardoor ze erg populair zijn geworden. Daarnaast wordt hij aangedreven door een 300 watt motor die ervoor zorgt dat je snel op top snelheid zit, maar ook dat je optimaal rijcomfort hebt.

Maak kennis met de SoFlow SO2 Zero E-step: De betaalbare elektrische step die je overal brengt

Het eerste wat aan de SoFlow SO2 Zero E-step opvalt is het zwart / groene design van de elektrische step. Ondanks deze geweldige look is hij erg betaalbaar en kun je zeker spreken over een goede prijs en kwaliteit verhouding. Binnen enkele seconden zit je op die 25 kilometer per uur door de krachtige 300 watt motor.

Maak jouw dagelijkse ritten leuker en efficiënter met de Soflow app

De SoFlow SO2 Zero E-step is niet alleen handmatig te bedienen, maar ook via een app. Met deze app kun je bijvoorbeeld cruisecontrol instellen zodat je continue op dezelfde snelheid rijdt. Daarnaast kun je ook statistieken bekijken van de accu en het aantal gereden kilometers. Bovendien kun je hem met de NFC tag of Bluetooth eenvoudig beveiligen tegen diefstal.

Hij is dan alleen te bedienen met je smartphone, waardoor hij niet bruikbaar is als iemand hem meeneemt. Bij problemen kun je ook via deze app de handleiding raadplegen voor probleemoplossingen. Tevens kun je ook leuke accesoires bestellen via deze app om nog meer rijplezier te ervaren.

De belangrijkste technische specificaties van deze geweldige elektrische step

Er zijn een aantal belangrijke specificaties die je moet weten over de SoFlow SO2 Zero E-step. Allereerst de accu die 20 kilometer mee gaat bij normaal gebruik en die je binnen 4 uur weer volledig op kunt laden. Daarnaast is hij door de 300 w motor ook in staat om hellingen te nemen van maximaal 14%.

Daarnaast beschikt hij over alle veiligheidstools. Denk hierbij aan de LED verlichting aan zowel de voor als achterzijde of de elektrische en trommelrem die zich ook aan de voor en achterzijde bevinden. Daarnaast bevat hij ook een NFC tag waarmee je hem eenvoudig kunt bedienen via de SoFlow app.

Snel, slim en betaalbaar: Waarom de SoFlow SO2 Zero E-step een must-have is

De SoFlow SO2 Zero E-step is niet alleen snel met 25 km/u per uur, maar het prijskaartje is ook erg voordelig. Hij heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en een flitsend design. Daarnaast is het ook een slim apparaat zoals wij dat noemen. Je kan hem namelijk zowel handmatig bedienen alsmede met de SoFlow app.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee