SoFlow SO2 Air Gen 3

De SoFlow SO2 Air Gen 3 elektrische step is een betaalbare step die 30 kilometer op een accu kan rijden.

Specificaties

Beste prijs bij:

Budget technisch gezien is de SoFlow SO2 Air Gen 3 elektrische step goedkoper als de SoFlow SO4. Deze E-step heeft namelijk dezelfde snelheid en actieradius, maar helaas moet hij wel wat langer opladen (max 5 uur). Je kunt er dus 25 km/u mee rijden en  de accu kan tot wel 30 km meegaan. Een leuk voordeeltje is wel dat deze goedgekeurd is voor de Duitse wegen en daarmee kun je hem dus prima mee op vakantie naar Duitsland nemen.

Ervaar de vrijheid en gemak van elektrisch reizen met de prijsbewuste SoFlow SO2 Air Gen 3 elektrische step!

De SoFlow SO2 Air Gen 3 elektrische step is een van de meest verkochte steps van dit merk in Europa. Dat is niet gek, want voor een goedkope prijs heb je een E-step waarmee je 30 kilometer lang kunt rijden. Het is de stap die we kunnen maken naar duurzaam vervoer. Bovendien heeft hij ook een prachtig, stoer en tijdloos design. Hij is dus geschikt voor jong en oud, man of vrouw.

Ontdek het plezier van elke kilometer met de handige Slimme Soflow app

Je kunt de SoFlow SO2 Air Gen 3 elektrische step ook bedienen met bijbehorende app. Koppelen gaat eenvoudig via bluetooth of de NFC chip. Hiermee kun je er een slot op zetten, dat niemand de elektrische step kan jatten. In theorie kunnen ze dit nog wel, maar ze hebben er niks aan als hij gekoppeld is aan jouw telefoon. Daarnaast kun je de gegevens bekijken van hoeveel kilometer je gereden hebt, hoeveel je nog kan rijden en de actuele batterijstatus.

Ontdek de krachtige specificaties van de toppresteerder onder de elektrische steps!

De SoFlow SO2 Air Gen 3 elektrische step is voorzien van een 350 watt motor, waarmee je binnen no time de topsnelheid van 25 kilometer per uur kunt halen. Daarnaast is het ook een veilige E-step aangezien hij voorzien is van LED verlichting. Hiermee kun je niet alleen zelf beter zien in het donker, maar je wordt ook gezien. In maximaal 5 uur tijd laad je de accu weer op tot 100% of terwijl die 30 kilometer die je ermee kunt rijden.

Waarom je de SoFlow SO2 Air Gen 3 elektrische step niet kunt weerstaan

Als je kijkt naar de prijs kwaliteit verhouding dan is de SoFlow SO2 Air Gen 3 elektrische step zeker intteressant. Voor een scherpe prijs krijg je namelijk een snelle step die ook nog heel wat kilometer meegaat. Daarnaast is het design stoer en uniek, waardoor hij erg gewild is.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee