Segway Ninebot Max G30

Segway Ninebot Max G30 is de nieuwste elektrische step van het populaire merk Segway Ninebot. Met deze krachtige step kan je maar liefst 30 km per uur rijden. De actieradius van deze elektrische step is indrukwekkend: tot 65 km!

  • Opvouwbaar
  • Snelheid: 30 km/uur
  • Actieradius: tot 65 km.

Productinformatie Segway Ninebot Max G30

Merk

Ninebot by Segway

Snelheid

30 km/uur

actieradius

65 km

Type banden

Luchtbanden

De Segway max g30

De Segway max g30 wordt gezien als de kilometervreter van de elektrische steps. De Segway Max g30 staat ook bekend om zijn grote banden, stevige bouw en de afstand die ermee afgelegd kan worden. Voor de echte Segway liefhebbers is de Segway g30 een echte must have. Maar wat maakt de Segway g30 dan zo speciaal? En wat kun je dan allemaal verwachten van de Segway g30?

Wat je moet weten over de Segway Ninebot Kickscooter Max g30

De Segway Ninebot kickscooter Max g30 is voorzien van een ingebouwde snellader. Met deze snellader is het mogelijk om je accu binnen afzienbare tijd weer helemaal vol geladen te hebben. Met een volle accu kun je dan weer zo een 60 kilometer in de rondte rijden

Ook qua veiligheid zit je met de Segway Ninebot Kickscooter helemaal goed. De robuuste banden zijn slipvast en de step is voorzien van een perfect werkend remsysteem. Ook de bel die op deze step gemonteerd is zorgt voor een stukje extra veiligheid, want deze bel is uitstekend hoorbaar voor de andere weggebruikers.

Wat zijn de voordelen van de Segway Ninebot Max g30?

Natuurlijk zijn er genoeg voordelen te benoemen aan de Segway Ninebot Max g30. Zo is een van de voordelen dat je er een afstand van tot wel 65 kilometer mee af zou kunnen leggen. En dit met een maximale snelheid van 30 kilometer per uur.

DE Segway Ninebot Max g30 wordt als zeer veilig bestempeld, dit heeft alles te maken met de veilige verlichting, remmen en banden die onder de Segway Ninebot Max g30 gemonteerd zijn. Een ander voordeel is dat je de step op afstand kan bedienen met een bijbehorende app.

Wat zijn de nadelen van de Segway g30 Max?

Naast de voordelen zijn er ook een aantal kleine nadelen te belichten. Je moet er rekening mee houden dat het maximale draagvermogen niet meer is dan 100 kilogram bij de Segway g30 Max. Ook is het stuur niet in hoogte verstelbaar. Let goed op de hoogte van het stuur als je er een gaat kopen. Een te hoog of te laag stuur kan lichamelijke klachten veroorzaken.

De Segway g30 Max en de kickstart

De Segway g30 Max is voorzien van de kickstart. Misschien heb je er al eens van gehoord, maar misschien ook niks. Voor iedereen die er nog niet van gehoord heeft een kickstart wil zeggen dat je je eerst met één voet af moet zetten om de step in beweging te krijgen. Hierna kun je gas geven zonder dat je per ongeluk om zal vallen met de step.

Met de Segway g30 kun je een maximale snelheid van 25 kilometer per uur behalen. Op het display van de Segway g30 zit een knopje waarmee je tussen 3 snelheidsstanden kunt wisselen. De standen die erop zitten zijn de volgende:

  • De sport modus met een snelheid tot 25 kilometer per uur
  • De drive modus met een snelheid tot 20 kilometer per uur
  • De eco modus met een snelheid tot 15 kilometer per uur