OKAI ES30 elektrische step

De OKAI ES30 is een elektrische step met een magnifiek rijbereik van maar liefst 80 km.

Specificaties

Beste prijs bij:

Ben je op zoek naar een nog krachtigere accu als die ik de OKAI ES20 zit, dan is de OKAI ES30 zeker een aanrader. De accu gaat dubbel zolang mee en dat betekend dus 80 kilometer rijplezier. Tevens is er naast de handmatige besturing ook een mogelijkheid om hem met een app te bedienen. Je kunt daarmee niet alleen de E-step beschermen tegen diefstal, maar ook statistieken bekijken.

OKAI ES30: Ervaar de ultieme kick met deze krachtige 500 watt elektrische step

De OKAI ES30 heeft een krachtige 500 watt motor die ervoor zorgt dat je snel schakelt van 0 naar 25 kilometer per uur. Bovendien kun je met de app precies zien hoeveel je gereden hebt en hoeveel je er nog mee kan rijden. Daarnaast kun je met deze app ook automatisch de lichten aan zetten. Onlangs is deze zelfs vernieuwd en voorzien van een echte meter zoals je hem in de auto ook kent. Met een telefoonhouder op de step lijkt het dan net of je achter het stuur van een auto zit.

Geniet van eindeloos rijplezier met de duurzame E-step die je zonder moeite 80 kilometer ver brengt

Duurzaam is de OKAI ES30  elektrische step ook. Hij heeft namelijk een IP55 waterdichtheid, waardoor je ook weet dat je met regen kunt rijden. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen dus je kan er zeker een aantal jaren van genieten. Daarnaast heeft hij 9 inch banden die bijna niet lek kunnen. Hij heeft dus een stuk minder onderhoud nodig als een fiets en vele mensen vinden deze manier van vervoer ook veel prettiger rijden.

Ontdek de vrijheid van een lichte elektrische step

De OKAI ES30 geeft je echt een gevoel van vrijheid doordat hij super snel is en hij is ook nog eens makkelijk mee te nemen naar andere plekken. Met een paar simpele stappen kun je opvouwen en meenemen op vakantie in de kofferbak van je auto. Daarnaast zie je het ook steeds meer in het OV. Het is een goede makkelijke en duurzame vervanger van de vouwfiets. Bovendien is de E-step nog een stuk betaalbaarder als een vouwfiets, waardoor hij toegankelijk is voor een grotere groep mensen.

Ga op pad met de krachtige OKAI ES30 en beleef onvergetelijke momenten!

Je gaat echt onvergetelijke momenten beleven met de OKAI ES30 elektrische step. Het is namelijk een wereld van verschil als je meerdere dagen per week de E-step kunt pakken en kunt rijden. Veel mensen gebruiken hem voor de korte afstanden en met een rijbereik van 80 kilometer kunnen ze veelal meerdere dagen tot een week doen. Bovendien is de snelheid van 25 kilometer per uur ook niet mis en een goede vervanging voor de gewone fiets of E-bike. Bovendien zijn e-steps een stuk onderhoudsvriendelijker en betaalbaarder!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee