OKAI ES20

Met de OKAI ES20 elektrische step kun je 40 kilometer rijden op een topsnelheid van 25 km/u.

Specificaties

Met de OKAI ES20 kun je 10 kilometer verder rijden als zijn voorganger de OKAI ES10 en dat betekend dat je 40 kilometer doet met 1 accu. Tevens beschikt de E-step over aanpasbare lichtbalken, waarmee hij er in het donker super stoer uitziet! Daarnaast is hij IP55 waterdicht, waardoor je optimaal kunt genieten van het steppen ook wanneer het regent. Daarnaast heeft hij 9 inch banden die niet alleen voor rijcomfort zorgen, maar ook gaan ze bijna nooit lek!

OKAI ES20: Voel de adrenaline stromen met deze 500watt powerbeast!

De OKAI ES20 is voorzien van een 500 watt motor. Wat jij als gebruiker daarvan merkt is eigenlijk heel simpel. Je voelt dat deze E-step geen moeite heeft om onder een brug door te komen. Bovendien merk je dat hij een stuk sneller op de 25 kilometer per uur is als andere E-steps in deze prijsklasse. Dit verschil scheelt je niet alleen tijd, maar geeft je ook een echte adrenaline boost.

Ervaar het plezier van lange ritten met de E-step die zonder moeite 40 kilometer kan overbruggen!

Je kunt tot wel 40 kilometer rijden met de OKAI ES20 elektrische step wat redelijk uniek is gezien het gunstige prijskaartje. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om meerdere dagen korte afstanden mee te rijden. Denk hierbij aan het OV zodat je het laatste stukje alleen nog maar hoeft te steppen. Echter kun je hem dus ook gebruiken voor de langere afstanden zoals bijvoorbeeld het rijden van de ene stad naar de andere.

Geniet van het gemak van een lichte elektrische step – Neem hem overal mee naartoe en verken de stad op een nieuwe manier!

Het leukste van de OKAI ES20 is dat hij nog geen 20 KG weegt en eenvoudig is op te vouwen. Hierdoor kun je hem moeiteloos overal mee naartoe nemen. Je kunt hem opvouwen zodat je hem in de kofferbak mee kunt nemen op vakantie of je neemt hem mee in het OV. Hou er alleen wel rekening mee dat de elektrische step nog niet overal legaal is. Check dus wel goed of je er de weg mee op mag in het land van bestemming,

Verleg je grenzen en ga op avontuur met de OKAI ES20

De OKAI ES20 is uitstekend geschikt voor zowel de lange als korte afstanden. Als je voor de eerste keer een E-step gebruikt zullen je nog wat avonturen staan te wachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het veraangenamen van de laatste kilometer van een station of bushalte naar je plaats van bestemming. Echter kun je hem ook gewoon gebruiken op afstanden waar je normaal de fiets voor pakt. Er gaat een geheel nieuwe wereld open met deze E-step die binnen enkele seconden op zijn topsnelheid zit en waar je 40 kilometer mee kunt rijden.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee