OKAI ES10 elektrische step

De OKAI ES10 elektrische step is een betaalbare step waarmee je ongeveer 30 kilometer kunt rijden met een snelheid van 25 km/u.

Specificaties

De OKAI ES10 elektrische step is een betaalbare E-step die 25 kilometer per uur rijd. Hij is voorzien van 9 inch luchtbanden, waardoor de kans op een gaatje minimaal is. Je ervaart dus een stuk minder onderhoud, maar belangrijker nog je hebt ook veel rijcomfort. Deze elektrische step heeft een piekvermogen van 600 W waarmee je ook snel op die snelheid zit. Bovendien kun je er ook nog hellingen mee maken van maximaal 20%.

Met de OKAI ES10 wordt elke rit een avontuur: Ontdek de 600 watt krachtpatser!

Met de 600 watt motor van de OKAI ES10 elektrische step duurt het maar een paar seconde voor hij ook daadwerkelijk op die 25 km/u zit. Bovendien kun je met de 3 versnellingen ook heel simpel vaart minderen op de drukkere gebieden. Tevens is dit een hele krachtige motor in deze prijsklasse, waardoor je ook makkelijk onder bruggen door kunt of in de heuvels kunt rijden. Kortom je ervaart niet alleen comfort, maar ook veel meer rijplezier.

Verleg je horizon met de E-step die moeiteloos 30 kilometer kan afleggen!

De OKAI ES10 elektrische step beschikt over een redelijk goede accu waarmee je 30 kilometer kunt rijden. Op topsnelheid zal het iets minder zijn, maar rijd je zachter dan kan het nog wel eens oplopen tot 35 kilometer. Hij is licht in zijn gewicht, waardoor hij ook prima mee te nemen is. Je kunt hem dus in het openbaar vervoer meenemen voor de korte afstanden waar bijvoorbeeld geen station of bushalte is.

Ervaar de sensatie van topsnelheid en rijcomfort

Het lage prijskaartje van de OKAI ES10 elektrische step mag de pret niet drukken. Je hebt een sterke motor die ervoor zorgt dat je tijdens het rijden weinig last hebt van hobbels of drempels. Daarnaast is het hogere vermogen ook fijn voor de snelheid. In een paar seconde kun je schakelen van 0 naar 25 kilometer. Tevens heeft hij zowel een elektrische alsmede trommelrem. Dit is niet alleen belangrijk voor de snelheid te minderen, maar vooral ook voor de veiligheid.

Scheur door de straten en maak indruk met de OKAI ES10 elektrische step!

De OKAI ES10 elektrische step leent zicht uitstekend om korte tot middellange afstanden door de straten heen te scheuren. Op de weg naar duurzaam vervoer is dit een betaalbare E-step met krachtige specificaties. Als dit je eerste keer wordt dan zul je een wereld van verschil ervaren, want normaliter is het vermogen in deze prijsklasse een stuk lager. Kortom ervaar je eerste rit op een E-step op een van de OKAI modellen!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee