NIU KQi3 Pro

Specificaties

Beste prijs bij:

De wereld van elektrische steps evolueert snel, en de NIU KQi3 Pro is een opvallende speler in deze revolutie. Met zijn indrukwekkende prestaties, stijlvolle ontwerp en geavanceerde functies biedt de NIU KQi3 Pro een nieuwe dimensie aan stedelijke mobiliteit. In dit artikel nemen we een diepgaande blik op deze innovatieve elektrische step en bekijken we de belangrijkste kenmerken die het tot een uitstekende keuze maken.

Algemene Informatie

De NIU KQi3 Pro is ontworpen met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak. Deze elektrische step is voorzien van een krachtige elektromotor die indrukwekkende acceleratie en snelheid levert. Het intuïtieve bedieningspaneel maakt het gemakkelijk om de step te starten, stoppen en de snelheid aan te passen. Dankzij de duurzame constructie en hoogwaardige materialen is de NIU KQi3 Pro ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik in stedelijke omgevingen.

De actieradius van de NIU KQi3 Pro

Een van de belangrijkste aspecten van een elektrische step is de actieradius, oftewel hoe ver je kunt rijden op een enkele lading. De NIU KQi3 Pro stelt niet teleur op dit gebied. Met een krachtige lithium-ionbatterij kan deze step indrukwekkende afstanden afleggen op één enkele lading. Afhankelijk van verschillende factoren, zoals snelheid en terrein, kan de actieradius van deze elektrische step oplopen tot wel 45 kilometer. Dit betekent dat je zonder zorgen je dagelijkse woon-werkverkeer kunt afleggen en zelfs langere ritten door de stad kunt maken voordat je de batterij moet opladen.

Jij bent goed te zien in het donker

Veiligheid is een cruciaal aspect van elke vorm van vervoer, en de NIU KQi3 Pro heeft dit goed begrepen. Deze elektrische step is uitgerust met geïntegreerde LED-verlichting aan de voor- en achterkant, waardoor je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers, zelfs als je ’s avonds of ’s nachts rijdt. Bovendien beschikt de step over reflecterende details die extra zichtbaarheid bieden in omstandigheden met weinig licht. Hierdoor kun je met vertrouwen rijden, wetende dat je goed zichtbaar en veilig bent, ongeacht de tijd van de dag.

Nog wat meer over het ontwerp van de NIU KQi3Pro

Het ontwerp van de NIU KQi3 Pro combineert functionaliteit met esthetiek. Deze elektrische step heeft een eigentijdse uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Het slanke en gestroomlijnde ontwerp maakt deze step niet alleen praktisch, maar ook aantrekkelijk om te zien. Het ergonomisch gevormde deck zorgt voor comfort tijdens het rijden, terwijl de hoogwaardige afwerking en materialen duurzaamheid garanderen.

Kortom, de NIU KQi3 Pro E-step biedt een indrukwekkende combinatie van prestaties, actieradius, veiligheid en stijl. Of je nu je dagelijkse woon-werkverkeer wilt vereenvoudigen of gewoon op zoek bent naar een leuk en efficiënt vervoermiddel voor de stad, deze elektrische step heeft alles wat je nodig hebt. Ga op pad met de NIU KQi3 Pro en ontdek een nieuwe manier van stedelijke mobiliteit.

Merk

NIU

Snelheid

25 km/u

Actieradius

50 km

Laadtijd

5 uur

Vermogen

350w

Gewicht

20 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

nee

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

117 x 54 x 120 cm

Afmeting uitgeklapt

117 x 54 x 120 cm

Mag op de weg

nee