Niu KQi2 Pro

De Niu KQi2 Pro is verkrijgbaar in het wit of grijs en gaat qua snelheid maximaal 28 kilometer per uur.

Specificaties

De Niu KQi2 Pro  is de voorganger van de Niu KQi3 Sport , echter heeft hij een prijskaartje wat honderd euro goedkoper is. Desalniettemin heeft ook deze E-step weer een actieradius van 40 km. Het leuke aan dit model is dat hij 3 kilometer harder gaat als de standaard elektrische step. Met een snelheid van 28 km/u kun je door straten heen scheuren. Bovendien voel je ook echt het comfort door de 10 inch extra brede luchtbanden. Hij is daarnaast niet alleen in het grijs, maar ook in het wit verkrijgbaar.

Geniet van soepel rijden met de Niu KQi2 Pro en zijn comfortabele 10 inch luchtbanden

Er zitten 10 inch luchtbanden onder de Niu KQi2 Pro , maar wat hem echt onderscheid van andere E-steps is toch wel dat deze banden 15% breder zijn. Je voelt echt een duidelijk verschil met andere E-steps. Deze bredere banden zorgen er namelijk voor dat je een betere grip hebt. Tevens heeft het als bij effect ook dat je een stuk minder schokken ervaart van bijvoorbeeld drempels.

Adembenemend design en een motor van maar liefst 600 watt!

De Niu KQi2 Pro is voorzien van een 600 watt motor waarmee je binnen enkele seconde op 28 km/u kunt zitten. Let alleen wel op dat je dit enkel en alleen via de app kunt behalen, met manuele bediening zit de limiet op 25 km/u. Deze krachtige motor en constructie uiteraard zorgen ervoor dat je naast normaal rijden ook hellingen kunt nemen van 15%. Ideaal als je bijvoorbeeld een opwaartse brug over moet!

Maak je rit nog slimmer en handiger met de NIU app

Met de Niu app kun je de Niu KQi2 Pro nog slimmer gebruiken. Zo kun je hem bijvoorbeeld voorzien van een slot dat alleen te openen is met jouw smartphone. Diefstal is dus niet meer mogelijk, want zonder jouw telefoon kunnen ze hem nooit meer bedienen. Daarnaast kun je ook het actuele batterijniveau zien. Bovendien zie je ook de routes die je de afgelopen tijd hebt gemaakt op een kaart en met kilometeraantallen daarbij.

Niu KQi2 Pro: de ultieme elektrische step voor snelheid en stijl!

De Niu KQi2 Pro  is niet alleen snel, maar hij heeft ook veel stijl. Je kunt hem namelijk in de witte of grijze afwerking krijgen, waarmee je dus goed op kunt vallen bij vrienden, familie of kennissen. Tevens is het ontwerp net wat breder waardoor je ook een stuk meer comfort ervaart. Het op- en afstappen gaat een stuk sneller, maar ook voel je dat je tijdens het rijden meer ruimte voor je benen hebt.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee