NIU KQI 3 Sport

De NIU KQI 3 Sport heeft een krachtige 600 watt motor waarmee je zo de straten door kunt sjeesen.

Specificaties

De NIU KQI 3 Sport heeft een 600 watt motor waarmee je 25 kilometer per uur kunt rijden. Daarnaast zit er een 365 wh accu in die een rijbereik heeft van 40 km. Je kunt hem bedienen met het stuur en LED Display, maar ook is er een speciale app waarmee je hem vanaf je smartphone bedient. Met deze app kun je een anti diefstal slot instellen zodat de elektrische step alleen met jouw telefoon gestart kan worden. Echter kun je er ook handige statistieken bekijken van de afgelopen dagen of sinds je laatste oplaadbeurt.

Maak kennis met de toekomst van elektrisch vervoer: De NIU KQI 3 Sport e-step

Je kunt de NIU KQI 3 Sport de toekomst van elektrische vervoer noemen aangezien hij veel functionaliteiten heeft en een gunstig prijskaartje. Hij zit in het middensegment, maar je krijgt er wel krachtig en vooral 40 kilometer aan actieradius bij! Daarnaast kan hij door zijn 600W motor en sterke constructie hellingen nemen tot wel 20%. Tevens is hij met zijn lichte gewicht ook eenvoudig mee te nemen naar andere plekken.

Het stoere design en de krachtige 600 watt motor

Het eerste wat de meeste mensen aan de NIU KQI 3 Sport opvalt is toch wel dat hij een breed ontwerp heeft. Dit valt niet alleen beter op, maar het is ook praktisch omdat je zo meer beenruimte hebt. Daarnaast zijn de wielen ook een stuk breder als je ze vergelijkt met andere modellen in deze prijsklasse. Op deze manier vangt hij oneffenheden in de weg een stuk beter op, maar je zult ook voelen dat je vloeiend over de weg heen gaat. Met de 600 watt motor zit je bovendien in korte tijd op de top snelheid van 25 km/u.

Bestuur hem met het stuur en het LED display of download de NIU app

De NIU KQI 3 Sport is naast handmatige bediening ook te bedienen met een app. In deze app kun je de routes bekijken die je de afgelopen dagen hebt afgelegd, maar ook zie je hoeveel accu je over hebt in een percentage. Tevens kun je hem ook beveiligen tegen diefstal en krijg je een alarm als iemand de E-step wil meenemen. Bovendien is hij dan onbruikbaar, want alleen jij kunt met jouw smartphone het slot van de E-step eraf halen.

Verleg je grenzen met de krachtige NIU KQI 3 Sport e-step

Je kunt de NIU KQI 3 Sport gebruiken voor het verleggen van de grenzen op weg naar een duurzame manier van vervoer. Hij is lekker licht in zijn gewicht en hij is ondanks het brede ontwerp toch een stuk wendbaarder als een fiets. Daarnaast heb je ook optimaal rijcomfort omdat de wielen 30% breder zijn als die van de concurrent. Met de 600 w motor zorg je ervoor dat je binnen enkele seconden van 0 naar 25 km/u gaat.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee