NinRyde X8C goedkope elektrische step

Begin met steppen op de NinRyde X8C elektrische step met een snelheid van 25 km/u.

Specificaties

Beste prijs bij:

Wanneer je liever een goedkope E-step wil komen dan is de NinRyde X8C een goed alternatief i.p.v. de NinRyde ES 80. Hij kost nog geen 300 euro op dit moment, waarmee het echt een van de goedkoopste E-steps voor volwassenen  is! Desondanks kun je er toch 25 kilometer per uur mee rijden. De accu gaat ongeveer 20 tot 25 kilometer mee en is binnen maximaal 4 uur weer volledig op te laden. Prima voor het dagelijkse woon-werkverkeer of voor beginners in het duurzame vervoer.

Betaalbaarheid en kwaliteit: De belangrijkste kenmerken van deze E-step

De NinRyde X8C biedt vele voordelen voor een vaste lage prijs. Zo beschikt hij alereerst over 8 inch anti lek banden. Het is dus niet alleen duurzamer om een E-step te rijden, maar het scheelt ook tijd en geld voor onderhoud. Daarnaast bepaal je zelf de snelheid door voor een van de 3 versnellingen te kiezen. Tevens beschikt hij ook over verlichting zodat je in het donker goed zichtbaar zijn. Een ander groot pluspunt is toch ook wel dat je cruise control hebt!

Neem hem overal mee naar toe!

Met een gewicht van 13kg kun je de NinRyde X8C overal mee naar toe nemen. Met een paar simpele handelingen vouw je hem op en kun je hem meenemen in de bus,trein,metro of auto. Met een rijbereik van 25 kilometer is hij ideaal voor een stedentrip, zodat je niet hoeft te lopen. Bovendien bespaar je ook veel ruimte als je hem opvouwt.

Geniet van rijcomfort met de 8,5 inch anti lek banden

De NinRyde X8C is voorzien van 8,5 inch banden die ook nog een anti lek zijn. Als je dit vergelijkt met een fiets of E-bike heb je dus een stuk minder onderhoud. Je hoeft kleine gaatjes namelijk niet zelf te repareren, omdat de band zich als het ware zelf hersteld. Daarnaast heeft hij een goed profiel, waardoor het voelt alsof je over de weg heen glijd. Rijcomfort en onderhoudsarm dat zijn wel 2 woorden die bij deze elektrische step passen.

Stap aan boord van de NinRyde X8C elektrische step en laat je verrassen door het avontuur!”

Met een rijbereik van 25 km is de NinRyde X8C geschikt voor beginners en voor het dagelijkse vervoer van A naar B. Stel je bent op je locatie aangekomen en de accu is leeg, dan  duurt het slechts 4 uur voordat hij weer helemaal opgeladen is. Praktisch gezien is dit slechts een halve dag in werktermen. Daarnaast heeft hij een 350 watt motor waarmee je binnen korte tijd op 25 kilometer per uur zit.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee