NinRyde ES80

De NinRyde ES80 heeft een vermogen van 350 watt en is te bedienen met knoppen en een app.

Specificaties

Als je liever wat smaller banden wil als de NinRyde E9 PRO dan is de NinRyde ES80 een prima alternatief. Deze step heeft namelijk 8.5 inch banden en gaat toch even snel met 31 km/u. Daarnaast heeft de 10.5 ah een actieradius van ongeveer 30 km voordat je hem maximaal 4 uur weer moet opladen. Als hij echt helemaal leeg is is hij dus ook weer snel vol te laden. Bovendien is hij te bedienen met de knoppen, maar ook met de Ninryde app.

Ontdek de functies van de NinRyde ES80

De NinRyde ES80 beschikt over een scala aan functies. Zo rijd je super fijn met de 8,5 banden die speciaal ontworpen zijn om mee op de weg of stoep te rijden. Daarnaast beschikt hij over een 350 watt motor waarmee je snel van 0 naar 31 kilometer per uur kunt schakelen. Dit kun je met knoppen doen, maar het is ook mogelijk om dit via bluetooth te doen met je smartphone. Daarnaast weegt hij slechts 15 kg, waardoro je hem praktisch gezien snel kunt opvouwen en meenemen.

Eenvoudig te bedienen met de knoppen of een app

Je kunt de NinRyde ES80 eenvoudig bedienen met de speciale app. Hier kun je niet alleen de snelheid inzien, maar ook kun je daarmee statistieken bekijken. Deze app is te downloaden voor zowel de Iphone alsmede Android toestellen. Tevens kun je er ook voor kiezen om automatisch de verlichting in te schakelen of automatisch de step uit te schakelen wanneer je hem niet gebruikt. Dit is niet alleen praktisch, maar het bespaart je ook veel batterij, want zo kun je het nooit meer vergeten.

De voordelen van de 350 watt motor en 8.5 ” banden

De NinRyde ES80 heeft 8,5 inch banden die gemaakt zijn om mee op de weg te rijden. Hierdoor gaat het als het ware als een snel trein op de vlakke wegen, maar ook kun je lichte hellingen maken. Zo kun je bijvoorbeeld prima op een normale snelheid onder een viaduct rijden. Daarnaast heeft hij een 350 watt motor, waarmee je erg snel kunt optreken.

Tover je dagelijkse rit om tot een avontuur met de NinRyde ES80 elektrische step

Er zit een 10.5 ah accu in de NinRyde ES80 waarmee je ongeveer 25 tot 30 km kunt rijden. Als hij echt helemaal leeg is dan is hij in maximaal 4 uur weer volledig opgeladen, wat best uniek is. Tevens kun je met de app kiezen voor 3 snelheden zodat je jezelf ook snel van A naar B kunt verplaatsen.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee