NinRyde E9 PRO

De NinRyde E9 PRO gaat net iets harder als andere elektrische steps met een topsnelheid van 31 km per uur.

Specificaties

De NinRyde E9 PRO is een prachtige elektrische step als je net wat sneller wil kunnen als de rest. Deze step gaat namelijk niet 25, maar maar liefst 31 km per uur. Op deze manier verplaatst je jezelf sneller van A naar B. Bovendien heeft hij een accu die bij gemiddeld bereik zo’n 35 kilometer meegaat. Vervolgens hoef je hem slecht 4 uur op te laden om weer van 0 naar 100 te kunnen qua batterijniveau.

Efficiëntie ontmoet innovatie: maak kennis met de NinRyde E9 PRO elektrische step met app

Je kunt de NinRyde E9 PRO handmatig en met een app bedienen. Daarnaast is hij erg krachtig met een 700 watt motor. Bovendien zitten er sterke 10 inch wielen op deze E-step die praktisch niet lek te krijgen zijn. Dit scheelt heel wat in onderhoud vergeleken met een fiets. Maar natuurlijk het belangrijkste is toch wel dat je daarmee meer rijcomfort hebt en ook lekker kunt genieten van het snel verplaatsen van A naar B.

Budgetvriendelijke mobiliteit: Elektrische step met 700 watt motorvermogen

De NinRyde E9 PRO beschikt over een 700 watt motor. Een van de voordelen van een zwaardere motor is dat hij een stuk sneller optrekt. Daarnaast wordt je ook in staat gesteld om je snelheid te behouden als je bijvoorbeeld opwaarts gaat rijden. Tevens voel je die power ook echt en die 7 km/u die deze E-step sneller gaat voel je ook echt daadwerkelijk!

Ontdek de innovatieve mogelijkheden van de elektrische step met app

Je kunt de NinRyde E9 PRO zowel met de hand alsmede met een app bedienen. Het leuke daarvan is dat hij zo geschikt is voor jong en oud. In de app kun je bijvoorbeeld de snelheid en het batterijniveau bekijken. Echter waar je de app echt voor wil gebruiken is toch wel het diefstal slot. Zo kan niemand jouw E-step bedienen zonder jouw smartphone. Ook kun je heir een functie in aanzetten voor het automatisch uitschakelen na een bepaalde tijd. Op deze manier kun je batterij besparen en nog langer genieten van de Elektrische step.

Revolutioneer je dagelijkse rit met de NinRyde E9 PRO: dé elektrische step met app waar je op kunt vertrouwen

De NinRyde E9 PRO is geschikt voor iedereen met een topsnelheid van 31 kilometer per uur en aangedreven door een 700 watt motor. Tevens heeft hij een 8.5 inch scherm voor de bediening van de step. Eventueel zou je daarvoor ook de app kunnen gebruiken, maar het belangrijkste is toch wel dat je daarvoor zelf kunt kiezen!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee