Ninebot Max G30D II

Geniet tot wel 65 kilometer met de robuuste en stoere Ninebot Max G30D II elektrische step.

Specificaties

Wanneer je nog langer wil kunnen genieten als op de Ninebot F2 PRO dan is de Ninebot Max G30D II een goed alternatief. Deze heeft namelijk een actieradius van 65 kilometer waarmee hij dus geschikt is voor zowel de lange als de korte afstanden. Qua snelheid hoef je ook niets te vrezen, want je schakelt binnen no time naar 20 km/u. Met de 900 watt motor zul je merken dat het niet alleen sneller gaat, maar dat je ook veel comfort hebt tijdens het rijden.

Ontdek de Ninebot Max G30D II en geniet van 65 km rijplezier!

De Ninebot Max G30D II is voorzien van een krachtige 15300mah batterij waarmee je moeiteloos 65 kilometer kunt genieten. Je kunt hem dus gebruiken voor de lange ritten of meerdere dagen voor de korte ritten. Daarnaast heeft hij een korte oplaadtijd van maximaal 6 uur als hij helemaal leeg is.  Tevens is deze accu ook nog eens IPX5 waterdicht, waarmee je dus ook door het regenachtige Nederlandse landschap kunt rijden.

Maak een comfortabele reis met 10 inch tubeless banden: Geniet van deze geweldige voordelen!

Een van de voordelen van de Ninebot Max G30D II is dat hij voorzien is van 10 inch tubeless banden. Ze hebben een stuk minder rolweerstand doordat ze niet beschikken over een binnenband. Hierdoor kunnen ze ook langere op kracht blijven en heb je minder snel last van een lekke band. Als je het vergelijkt met een gewone fiets of E-bike, dan heb je met deze E-step een stuk minder onderhoud!

Geniet van langere ritten zonder zorgen: Veiligheidsmaatregelen voor een vlotte ervaring met de Ninebot Max G30D II!

De Ninebot Max G30D II is voorzien van felle LED verlichting, waarmee je de kans op een ongeluk verkleind. Daarnaast heeft Ninebot er ook voor gezorgd dat er reflectoren op de step zitten, zodat andere weggebruikers je duidelijk kunnen zien. Tevens heeft hij zowel een elektronische alsmede trommelrem, waarmee je binnen een paar seconde letterlijk stil staat.

Ontdek hoe je verantwoord kunt genieten van het vermogen van de Ninebot Max G30D II!

Je kunt verantwoord genieten op de Ninebot Max G30D II of je nu jong of oud bent. Hij heeft namelijk een maximale snelheid van 20 kilometer per uur en krachtige remmen waarmee je binnen een paar seconde stil staat. Daarnaast is hij met de 3 versnellingen binnen enkele seconde op deze topsnelheid.

Dit komt doordat er aan de binnenkant een sterke motor in zit. Bovendien is hij ook nog eens makkelijk op te vouwen. Hiervoor hoef je alleen op een knop te drukken en neem je hem overal mee naar toe!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee