Ninebot Kickscooter P65E

De Ninebot Kickscooter P65E is een premium model voor de echte elektrische step fanaten met een rijbereik van maar liefst 65 kilometer.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 65 km ✓ Kenmerk: Premium collectie van Ninebot

De luxere broer van de Ninebot Kickscooter F2 Plus E is de Ninebot Kickscooter P65E. Deze elektrische step is geschikt voor de mensen die hem veel gebruiken, want hij heeft een actieradius van maar liefst 65 kilometer. Bovendien kun je hem ook goed beveiligen tegen diefstal met bijvoorbeeld een wachtwoord dat je invoert met de richtingaanwijzer de speciale  Segway Ninebot  app die werkt met NFC of via bluetooth.

Ontdek de Ninebot Kickscooter P65E: Een efficiënte en duurzame elektrische step

Met de Ninebot Kickscooter P65E haal je echt een duurzame elektrische step in huis, waardoor hij ook erg efficient is. Hij beschikt namelijk over een snel opladen poort die ervoor zorgt dat een lege accu in maximaal 4 uur volledig opgeladen is. Daarnaast heb je dan ook nog de 860 Watt motor die er niet alleen voor zorgt dat je snel bent, maar ook tot een maximaal gewicht van 120 kg deze E-step kunt gebruiken. Kortom een elektrische step die je wel een aantal jaren kunt gebruiken.

Optimaliseer je elektrische step met de handige Ninebot app

De Ninebot Kickscooter P65E kun je ook bedienen met de handige Ninebot app. Hierin kun je niet alleen de batterijstatus zien, maar ook de afgelegde afstand en de gereden tijd. Ook zie je hoeveel kilometer per uur je op maximaal en gemiddeld hebt gereden. Daarnaast beschikken nieuwe telefoons bijna allemaal wel over een NFC chip. Samen met de app kun je deze elektrische step dus goed tegen diefstal beveiligen. Bovendien kun je ook de verlichting van de elektrische step in de app regelen.

Verbeter je rijervaring met deze hoogwaardige banden voor elektrische steps

Voor optimaal rijcomfort heeft Segway ervoor gekozen om de Ninebot Kickscooter P65E te voorzien van 10 inch banden met een gellaag. Deze zorgen niet alleen voor  een optimaal rijcomfort, maar een lekke band is ook zo goed als verleden tijd. Je merkt echt dat je grip hebt op deze E-step en drempels en hobbels in de weg voel je niet tot nauwelijks. Bovendien kun je een helling nemen tot 22%, wat bij de goedkopere modellen normaliter rond de 10-14% zit. Het is dus echt een premium keuze voor de lange termijn

Stap in de toekomst van vervoer met de Ninebot Kickscooter P65E

De Ninebot Kickscooter P65E is toch wel het neusje van de zalm qua prestaties, maar ook qua veiligheid. Hij gaat namelijk maximaal 25 kilometer per uur en is voorzien voor remlichten en een voor en achterlicht. Hierdoor val je niet alleen voor andere weggebruikers op, maar ook zie je zelf een stuk beter. Zeker met de donkere dagen ga je hier profijt van hebben en via de Ninebot app kun je zelfs instellen dat de verlichting automatisch aan gaat. Ook zitten er richtingaanwijzers op waardoor het bijna een brommer is, maar dan veel duurzamer en lichter qua gewicht.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee