Ninebot Kickscooter P100SE

De Ninebot Kickscooter P100SE is een premium E-step die je tot wel 100 km kunt gebruiken met een volle accu.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 100 km ✓ Kenmerk: Langste actieradius in zijn klasse
Bekijk beste prijs
bol.com (€1.799,00)

De Ninebot Kickscooter P100SE is weer een stapje hoger als de vorige elektrische step de  Ninebot Kickscooter F25I. Het merk Ninebot is onderdeel van Segway die al jarenlang een goede reputatie heeft. Dit premium model heeft een zeer krachtige motor van maximaal 1350 watt en je kunt er tot wel 100 kilometer of meer mee rijden met een laadbeurt. Het opladen gaat ook vrij snel gezien de grotere capactiteit, want in slechts 7 uur heb je hem van 0% tot 100% opgeladen. Daarnaast is hij van alle veiligheidsmaatregelen voorzien zoals remmen en lichten die aangaan bij het remmen, maar ook een koplamp, achterlicht en richtingaanwijzers.

De toekomst van duurzame mobiliteit: Ontdek de innovatieve eigenschappen van de Ninebot Kickscooter P100SE

Er ligt echt toekomst in de wereld van duurzaam verplaatsen en daar draagt de Ninebot Kickscooter P100SE zeker aan bij. Het is een elektrische step die van een groter stuur voorzien is zodat je ook meer functionaliteiten hebt. Hierdoor is voldoende ruimte voor handige knoppen en hoef je niet alles aan te sturen met de Ninebot app. Je kunt met het display niet alleen de snelheid en versnellingen regelen, maar aan de rechterkant zit ook een knop voor de toeter. Zo kun je andere mensen inhalen wanneer jij een stuk sneller gaat als hen.

Tevens zit er aan de voorkant een USB C poort zodat je bijvoorbeeld je smartphone kunt opladen tijdens het rijden. Dit wordt niet alleen veel gebruikt tijdens de terugweg, maar ook is het handig wanneer je op de heenweg smorgens vergeten bent om je mobiel op te laden. Dit model beschikt over een achterwiel motor, waardoor de actieradius heel wat hoger ligt dan bij andere E-steps namelijk op 100 kilometer bij gemmideld gebruik.

Daarnaast is dit model ook geschikt om te gebruiken in gebieden waar heuvels en viaducten zijn. Je kunt namelijk helingen maken tot een maximum van 23%. Dit is 13% meer als bij de standaard elektrische step. De 10,5 inch banden zorgen voor optimaal rijcomfort zodat je drempels en oneffenheden in de weg niet tot nauwelijks voelt. Bovendien herstellen deze banden zichzelf, dus een lekke band is nagenoeg verleden tijd.

De cruciale rol van kwaliteitsbanden voor een veilige rit op je elektrische step

Een van de belangrijkste elementen van een elektrische step is toch wel de banden. De Ninebot Kickscooter P100SE beschikt over 10,5 ” banden die je in alle seizoenen kunt gebruiken. Qua rijcomfort merk je dit verschil meteen, want jij glijd als het ware soepel over de weg. Bij een hobbel in de weg voel je vaak niks of je voelt het maar heel licht. Daarnaast herstellen de banden zichzelf door de gel die erin zit. Een lekke band is daardoor zo goed als onmogelijk, dus qua onderhoud heb je er ook weinig werk aan.

Het belang van goede verlichting op elektrische steps

De Ninebot P100SE is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veilige elektrische step. Wat betreft veiligheid wordt de P100SE geleverd met maar liefst 3 remmen: een schijfrem aan de voorkant en zowel elektronische als schijfremmen aan de achterkant, wat zorgt voor een nog soepelere en veiligere remervaring, zelfs bij korte stops. Met schijfremmen aan de voor- en achterkant, kun je snel en veilig stoppen, zelfs in noodsituaties.

Bovendien zorgt de dubbele armvering aan de voor- en achterkant voor een comfortabele en soepele rit. De waterbestendigheid van de P100SE maakt hem perfect om in alle weersomstandigheden te rijden. Dankzij de 10,5 ” SegPower CrossSeason banden heb je altijd voldoende grip, ongeacht het wegdek. Daarnaast gaat er bij het remmen automatisch een rood knipperlicht aan achteraan, zodat andere bestuurders jouw acties ook vanaf een grotere afstand kunnen opmerken.

Ook ben je in het donker goed zichtbaar met aan de voorkant een felle witte lamp en aan de achterkant een rood licht. Bovendien zitten er op verschillende plekken reflectoren zodat je ook goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Ook kun je de richtingaanwijzers gebruiken zodat andere weggebruikers zien waar je naar toe gaat. Dit is een stuk beter als je hand uitsteken, want dat is tijdens de donkere dagen niet altijd even zichtbaar.

Waarom de Ninebot Kickscooter P100SE een nuttige investering is

Het is echt wel een topper die Ninebot P100SE. Hij is goed te gebruiken in allerlei soorten gebieden van een gladde weg tot de hobbelige kinderkopjes. Je voelt namelijk tijdens het rijden dat de banden en de voorvering het opvangen en daardoor heb jij meer plezier in het rijden. Tevens beschikt hij ook over meer dan voldoende verlichting wanneer je in het donker rijd of tijdens de vroege uurtjes.

Daarnaast beschikt hij over diefstal beveiliging, want met een paar stappen zorg je ervoor dat je hem alleen met de app kunt bedienen. Een dief kan hem op deze manier dus niet zomaar meenemen, want zonder de gebruiker is hij onbruikbaar. Dit kan met de NFC chip, maar je kunt ook gewoon bluetooth gebruiken als je dat handiger vind. Tevens zou je ook gebruik kunnen maken van een wachtwoord dat je met de richtingaanwijzer kunt invoeren.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee